Lucy's

Ik had in eerste instantie gebeld voor wat informatie. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd meegedacht. Zeer fijn!

Ik vind persoonlijk de site erg druk ogen

Hilde de Haas

Positief, ik had de bestelling snel in huis en het was netjes verpakt zodat er niks zou beschadigen

Studio Chalk Art

(Bewerkt)

Keurige benadering omdat ik levering (te) laat binnen had. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en als tegemoetkoming een extra set krijtstiften ontvangen. Erg netjes, had niet gehoeven. Het... Keurige benadering omdat ik levering (te) laat binnen had. Netjes te woord gestaan aan de telefoon en als tegemoetkoming een extra set krijtstiften ontvangen. Erg netjes, had niet gehoeven. Het keurige telefoonje met professionele medewerker was voldoende geweest. Bordjes waar het om ging inmiddels binnen en van uitstekende kwaliteit.

iets verkeerd gelezen door medewerker, wordt na opmerking van klant, snel hersteld. Prima.

niet alle medewerkers aan de telefoon zijn bekend met de voorraadsituatie (staat op site 'op voorraad' en wordt gezegd; moet altijd nog gemaakt worden, duurt 4-5 werkdagen), dat roept verwarring op.

nvt

nvt

Hilda van Gosliga

Prima, makkelijk te vinden op het internet, wel vind ik de site wat rommelig op mij overkomen. Hierdoor heb ik waarschijnlijk ook het verkeerde artikel besteld.

Site iets netter maken en overzichtelijker.

Praktijk Waterlander

Prima. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Lemoine

De informatie over het product wordt duidelijk weergegeven.

N.v.t.

Zeer tevreden, je krijgt wat je vraagt !!!

Is heel duidelijk, klantvriendelijk , goede verzorging, snelle levering