Vlotte levering, mooi product

Vlotte levering, goede kwaliteit

Hoekje kapot, er Is een stukje hout afgebroken, misschien tijdens het transport.

Ok

vriendelijk

Er staat op de website binnen de 48u geleverd, uiteindelijk toch een week moeten wachten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering. Goede prijs

Goed! Vooraf best wel getwijfeld of ik hier wel zou bestellen. De recensies op de Facebook pagina van de Good store liepen namelijk nogal uiteen; van helemaal top tot helemaal flop. Ook vond ik de... Goed! Vooraf best wel getwijfeld of ik hier wel zou bestellen. De recensies op de Facebook pagina van de Good store liepen namelijk nogal uiteen; van helemaal top tot helemaal flop. Ook vond ik de prijs van mijn product zo laag, kon dat wel?
Nu heel blij dat ik het toch heb gedaan. Het product is best snel geleverd en was uitstekend verpakt. De montagehandleiding was heel duidelijk. Klein nadeel was dat ik het product nog zelf moest schuren. Hier was overigens wel schuurpapier voor bijgeleverd.
Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen!

Best snel geleverd, goed verpakt, duidelijke handleiding.

Geen. Jammer dat het pakket heel erg naar sigarettenrook stonk, maar hier kan het bedrijf niets aan doen. De bezorgers van de DHL roken enorm in hun bus.

Goed, ik had een vraag betreft de levering van mijn pakket! Via mail is daar zeer snel en duidelijk op geantwoord!
Erg aangenaam dat je zo persoonlijk wordt benaderd!

Veel keuze, duidelijk omschrijvingen

Patrick

Goede service + snelle levering
Zeer mooi krijtbord welk voldoet aan onze verwachtingen

Veel keus, degelijke omschrijvingen van producten.

Monique

Prima! Krijtbord besteld maar die was krom gebeld foto opgestuurd en gelukkig direct een nieuw krijt bord ontvangen

Klacht prima opgelost

Op zoek naar een decoratief krijtbord ben ik op deze website terecht gekomen. Een hoop keuze en mogelijkheden, erg fijn. Website zou iets netter mogen, maar dat is zoeken naar een punt omdat ik nu... Op zoek naar een decoratief krijtbord ben ik op deze website terecht gekomen. Een hoop keuze en mogelijkheden, erg fijn. Website zou iets netter mogen, maar dat is zoeken naar een punt omdat ik nu een feedback aan het schrijven ben.

n.v.t.

Verzending zou sneller mogen.

Alles is vlug geleverd

Geen idee

Prachtig krijtbord met lijst besteld. Helemaal wat ik ervan verwacht had! Vlotte levering naar België en goede communicatie met het bedrijf omdat dit langer dan 48u zou duren. Enige jammere vond ik... Prachtig krijtbord met lijst besteld. Helemaal wat ik ervan verwacht had! Vlotte levering naar België en goede communicatie met het bedrijf omdat dit langer dan 48u zou duren. Enige jammere vond ik dat ik de krijtstiften niet per stuk kon kopen.

Goede communicatie
Handige track en trace link