Hans Korver

Uitstekende ervaring. Goede service. Goede informatieverstrekking. Medewerker weet wat je besteld hebt helpt je goed.

Heldere informatie. Uitstekende service. Na contact met Goodstore was het mogelijk om mijn bestelling iets naar voren te plaatsen en zelf de spullen op te halen. Bij ophalen ook heel goed... Heldere informatie. Uitstekende service. Na contact met Goodstore was het mogelijk om mijn bestelling iets naar voren te plaatsen en zelf de spullen op te halen. Bij ophalen ook heel goed voorgelicht door medewerker.

Geen verbetertips.

Casinopro entertainment

Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Goede instructies bijgeleverd en eenvoudig en snel gemonteerd. Ik had een kindertafel met krijtbord voor mijn dochtertje...

Alles is duidelijk met aandacht verzorgd

Track en trace van DHL werkte niet

(Bewerkt)

Er is tijdens mijn bestelling helaas iets mis gegaan. verder is dit netjes afgehandeld

klantvriendelijkheid aan de telefoon

niet een mail sturen waarin staat dat je een track en trace nummer krijgt en vervolgens dit nooit krijgen. Ik had opgebeld en daar werd mij vertelt dat het heel normaal was dat je voor mijn soort... niet een mail sturen waarin staat dat je een track en trace nummer krijgt en vervolgens dit nooit krijgen. Ik had opgebeld en daar werd mij vertelt dat het heel normaal was dat je voor mijn soort bestelling geen track en trace nummer kreeg. Ik had gebeld omdat ik na een week dus nog niet dat nummer had en mijn bestelling ook nog niet had ontvangen. Vervolgens bleek dat iets niet op voorraad was en dat daarom mijn bestelling vertraging had. Het lijkt mij dat zoiets wordt gemeld

miranda

Netjes bezorgd en vriendelijk te woord gestaan door telefoniste

Prima, wel lange levering

Duidelijke website en bestel gemak

Snellere levering

C. Van der Meer

Krijtstiften besteld. Prima kwaliteit, snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Snelle levering. Product volgsysteem.

C. Van der Meer

Snelle levering. Product volgsysteem.

Anneke sebel

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten ......

Niet

Meer comunuceren naar de klant

Weekend bestelling geplaatst, maandagavond betaald na mail omdat dit eerste bestelling was. Donderdag contact opgenomen, nog niets gehoord. Betaalbewijs toegestuurd, zending zou zaterdag bezorgd... Weekend bestelling geplaatst, maandagavond betaald na mail omdat dit eerste bestelling was. Donderdag contact opgenomen, nog niets gehoord. Betaalbewijs toegestuurd, zending zou zaterdag bezorgd worden. Vandaag (maandag) bestelling ontvangen. Krijtstoepbord is aan twee poten te kort afgezaagd, waardoor deze niet stabiel staat. Jammer!
Laatste aankoop bij deze site.

nee

ja, beter betalingen nakijken en afspraken nakomen. Producten leveren die netjes afgewerkt zijn.

Kim

(Bewerkt)

De levering en service was prima. Product was goed verpakt. Ik had problemen met het bevestigen van de sticker omdat deze onvoldoende bleef plakken op onze muur. Ik ben goed geholpen door de... De levering en service was prima. Product was goed verpakt. Ik had problemen met het bevestigen van de sticker omdat deze onvoldoende bleef plakken op onze muur. Ik ben goed geholpen door de klantenservice.

Verpakking, 'nazorg'/klantenservice

Ik heb een magnetische sticker krijtbord gekocht. Deze plakte onvoldoende aan onze muur (geverfde muur met histor clean verf). Dit is uiteindelijk wel goed opgelost.