Geen problemen met bestellen.

De hoeken van het krijtbord nog steviger beschermen. Er is bij ons een heel lichte beschadiging thv 1 hoek. Het kartonnetje dat de hoek moest beschermen was ook stuk, waardoor ook het krijtbord... De hoeken van het krijtbord nog steviger beschermen. Er is bij ons een heel lichte beschadiging thv 1 hoek. Het kartonnetje dat de hoek moest beschermen was ook stuk, waardoor ook het krijtbord geraakt is.

Goed geregeld ,top

denken mee

?

S. Berendsen

Super service. Bij oponthoud van het artikel door omstandigheden, persoonlijk contact opgenomen. Erg fijn.

Persoonlijk contact indien nodig, klantvriendelijkheid en snelle levering

Bodymove

Goede ervaring

Goed op de hoogte gesteld van de uitgestelde leverdatum i.v.m. maatwerk.

Cafe de Mert

Eenvoudig een bestelling plaatsen en een dag later in huis.

Snelheid van leveren

Momenteel niet

Anita

Positieve eerste ervaring.

Website gebruiksvriendelijk. Snelle reactie per e-mail en snelle levering.
Product is wat ik ervan verwachtte.

Geen.

Negatief . bestelling geplaatst op 02/05/16 , geleverd op 12/05/16. Heb 3 maal mogen bellen naar de klantendienst in Nederland en naar DHL en toch bleven ze maar beweren dat ik het pakket ontvangen... Negatief . bestelling geplaatst op 02/05/16 , geleverd op 12/05/16. Heb 3 maal mogen bellen naar de klantendienst in Nederland en naar DHL en toch bleven ze maar beweren dat ik het pakket ontvangen en getekend had . Bleek dat ze het over een ander pakket hadden en het desbetreffende pakket nooit opgestuurd hadden.

De mensen niet leugenachtig maken

Dutch Translator Belgium

UIteindelijk een positieve ervaring, vooral dankzij de uitstekende customer service.

Jullie hebben een ijzersterkte klantendienst en dat maakt veel goed, met complimenten aan Dionne. Wat een fiasco had kunnen worden, werd op professionele wijze opgevolgd en naar een win-situatie... Jullie hebben een ijzersterkte klantendienst en dat maakt veel goed, met complimenten aan Dionne. Wat een fiasco had kunnen worden, werd op professionele wijze opgevolgd en naar een win-situatie omgebogen.

Duidelijkheid ivm levertijden (de uitleg achteraf ivm Koningsdag en problemen met geloste containers had ik natuurlijk geen boodschap meer aan ...)

Makkelijk en duidelijk kunnen bestellen, goede informatie en snelle service!

Nette en snelle manier van status order

Niet