Sloetrecycledesignmeubelen.nl

De borden werden zeer snel geleverd. Prima. De kwaliteit van de borden is goed en zeer bruikbaar voor het doel (kinderen lekker laten tekenen). Complimenten!

Voor mijn werk in verzorgingstehuis een aantal krijtborden gekocht.

Veel begrip over betaling die vooraf lastig was. Achteraf was ook mogelijk en dat begrip waardeer ik.

?

Telefonisch contact was prima

Bij de buitenborden staat niet vermeld dat beide kanten beschreven kunnen worden.En dat was voor mij wel van belang.Ook de dikte vd plaat is handig om te weten. Telefonisch contact leverde de... Bij de buitenborden staat niet vermeld dat beide kanten beschreven kunnen worden.En dat was voor mij wel van belang.Ook de dikte vd plaat is handig om te weten. Telefonisch contact leverde de gewenste informatie.

Aankoop krijtbord en snelle levering

Prima gegaan. Alleen had 2 verpakkingen besteld en maar 1 geleverd. Belletje en het was geregeld. 2e werd spoedig nageleverd. Prima opgelost dus

Nog geen telefonisch contact gehad.

Ik heb een set met gekleurde krijtstiften gekocht. Alleen de witte krijtstift doet het niet. Dat is erg jammer. Misschien is het handig om van te voren te checken of iets wel werkt.

Erg positief

Erg vriendelijk en hulpzaam aan de telefoon bij mijn levertijd vraag

In de bevestigings mail stond dat we een mail zouden krijgen met de track en trace wanneer die verzonden zou worden. Uitendelijk werd hij door de kleine omvang van het pakket via normale post... In de bevestigings mail stond dat we een mail zouden krijgen met de track en trace wanneer die verzonden zou worden. Uitendelijk werd hij door de kleine omvang van het pakket via normale post bezorgd. Had hier graag ook een mailtje over gehad dat hij verzonden was.

Paul Vreeling

Krijtbord + toebehoren besteld. Zeer snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Toebehoren waren niet naar wens en daarvan is het bedrag (zeer coulant!) direct teruggestort.

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit krijtborden. Zeer coulant met terugbetaling van goederen die niet naar wens zijn. Goede communicatie.

Geen. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

schoone administraties

Xx

Perfect, echt vandaag besteld morgen in huis!

Echt razendsnel geleverd, vandaag besteld en morgen in huis. Prima verpakking, echt niks op aan te merken!!!

Nee order is perfect uitgevoerd