bart van Rooij

Dat doe ik hieronder toch?

zeer goed telefonisch bereikbaar en een afspraak is afspraak mentaliteit, breed assortiment, flexibel

Mijn enige minpunt is dat het product dat ik heb ontvangen niet overeenkomt met de omschrijving op de site. En dat is vervelend. Ik heb niet de indruk dat dit een kenmerk is van het bedrijf, maar... Mijn enige minpunt is dat het product dat ik heb ontvangen niet overeenkomt met de omschrijving op de site. En dat is vervelend. Ik heb niet de indruk dat dit een kenmerk is van het bedrijf, maar een incident.
Bij de krijtborden 244x122 5 mm HPL , komt helaas geen hpl kijken terwijl ik daar wel op rekende. Hpl heeft geen randafwerking nodig, Radius 2 eraan frezen, schuurpapiertje klaar. Geen vocht issues, en geen kwetsbare kant.
Aangezien ik morgen ga plaatsen, moet ik hier dus nog wat op gaan verzinnen vanavond, dus kloppende informatie voorkomt irritatie.

Ik heb recent twee krijtborden besteld via de webshop.

Snelle levertijden. Producten worden netjes verpakt.

Nee ik ben positief!

Jessy

Super goede service, snelle levering en pakje was héél goed beschermd :)

Snelle aanbieding van een beter alternatief, zéér makkelijke website, heel vriendelijk

Goede service en vriendelijk geholpen

Mn krijtbord is persoonlijk gebracht. Dat heb ik gewaardeerd

Ga zo door

In eerste instantie zelf een verkeerde bestelling gedaan waar ik bij levering achter kwam. Direct telefonisch contact opgenomen en een dag later de nieuwe levering binnen zonder extra kosten. In eerste instantie zelf een verkeerde bestelling gedaan waar ik bij levering achter kwam. Direct telefonisch contact opgenomen en een dag later de nieuwe levering binnen zonder extra kosten.
Bij de 2de levering hadden ze zelf een fout gemaakt, weer bellen en het werd direct opgelost en verholpen.
Ondanks dat er door beide partijen fouten waren gemaakt toch bijzonder klantvriendelijk opgepakt en verholpen.

Klantvriendelijkheid en bereikbaarheid

c

Als nieuwe klant bestelling geplaatst. Ervaring positief. Overzichtelijke site / makkelijk te zoeken en te bestellen

1 keer gebeld i.v.m. een vraag over de bestelling en uiterst vlot, vriendelijk en correct te woord gestaan.

Nee, helemaal goed zoals het gegaan is. Mocht ik in de toekomst weer krijtborden nodig zijn of iets anders wat er hier aangeboden wordt zal ik daar zeker gebruik van maken.

Zorgboerderij Tokhok

Super snelle levering. Ik zou krijtbordenwebshop.nl aan iedereen aanbevelen!

johan verbeek

Overzichtelijk en snel vindbaar.

ga zo door.

siska

Vlotte service

We hadden een mail ontvangen dat we nog informatie gingen krijgen wanneer het product verzonden was en een track&trace gingen krijgen, maar dit nooit ontvangen, waardoor dhl leverde en wij van niks... We hadden een mail ontvangen dat we nog informatie gingen krijgen wanneer het product verzonden was en een track&trace gingen krijgen, maar dit nooit ontvangen, waardoor dhl leverde en wij van niks wisten en daardoor er ook niemand thuis was.

Reactie Krijtbordenwebshop.nl:

Beste klant,
Hartelijk dank voor de leuke reactie!
Beste klant,
Hartelijk dank voor de leuke reactie!
Het komt wel eens voor dat er een track en tracé niet goed aankomt bij de klant. Soms wordt er bij het invoeren van de klantgegevens in de systemen van de koeriersbedrijven een typ fout gemaakt waardoor de track en tracé niet aan kan komen.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Marco
Goodstore