Het bord was prima ingepakt en op tijd binnen gekomen!

Goede ervaring

Als er geen directe levering kon plaats vinden, dat er na overleg een andere dag geleverd wordt

niets

7,5

Geen verzendkosten!

Laten weten hoe en wanneer het pakketje verstuurd/bezorgd wordt, zodat de kant daar rekening mee kan houden

Door anderen geattendeerd op dit bedrijf en meteen besteld. Alles gemakkelijk, duidelijk en snel.

Nvt

Nvt

Taal in actie/ het buitenatelier

Prima!

Eenvoudig, gemakkelijk, verrassend snel!

Ik mis leuke ideeën wat je met krijtborden, krijtstiften ed. kan doen. Namelijk leuk product. Maar nu wat saai gepresenteerd. Je zou mensen op leuke ideeën kunnen brengen. Je zou ook lettersjablonen... Ik mis leuke ideeën wat je met krijtborden, krijtstiften ed. kan doen. Namelijk leuk product. Maar nu wat saai gepresenteerd. Je zou mensen op leuke ideeën kunnen brengen. Je zou ook lettersjablonen ed. kunnen leveren of tips hoe netjes te schrijven. Krijtborden zijn eigenlijk geweldig en met raamstiften heb je eindeloze mogelijkheden ook voor etalages!

Overzichtelijke site, veel soorten borden. Super snelle levering \, kan ook op rekening wat fijn is voor bedrijven.
Kortom een prima ervaring.

Kan op rekening en dan toch super snelle levering

Eigenlijk niet

Frans Hofmans

Het is goed te volgen op de site.
Het voorbeeld wordt goed omschreven.
Het bestellen gaat goed en is op tijd in huis.

Nee was allemaal duidelijk

Nee was allemaal goed te volgen

Stoeterij turfhorst

Goedemiddag,
ik kan niet anders zeggen dat alles super voor elkaar is, makkelijk te vinden website, eenvoudig zoeken, makkelijk bestellen en snel in huis.
Ook de aftersale waarvan deze...
Goedemiddag,
Ook de aftersale waarvan deze enquete er 1 is is strak geregeld.
Complimenten!!

Alles overzichtelijk en strak geregeld !

K. Hartmann

Ik heb het egruiks gemak van de site en de makkelijke bestel procedure als prettig en doordacht klantvriendelijk ervaren.

Je hoeft een keer niet een account aan te maken als je wellicht eenmalig iets wilt bestellen!
Heel klantvriendelijk, snel en makkelijk!

D. Kiezebrink

Eerste maal dus weinig ervaring

weet niet

weet niet