D. Broshka

Overzichtelijke webshop waar ik een prachtig omlijst krijtbord heb besteld. De levering was snel en de communicatie duidelijk.

Snelle levertijd, overzichtelijke webshop

De levertijd was snel maar dat wist ik van te voren niet. Misschien dat dat nog beter in het bestelproces naar voren kan komen

Redelijk

Als je word gebeld dat je eerst moet betalen voor het product kan worden gestuurd. Zorg dan dat je zeker weet dat de klant niet betaald heeft. In mijn geval had ik de dag daarvoor al betaald. Ik... Als je word gebeld dat je eerst moet betalen voor het product kan worden gestuurd. Zorg dan dat je zeker weet dat de klant niet betaald heeft. In mijn geval had ik de dag daarvoor al betaald. Ik kreeg hierdoor mijn product 24 uur later. Ook vind ik de kwaliteit van het product beter ogen op de site dan in werkelijkheid. Om eerlijk te zijn word het krijtbord niet gebruikt en sta het in een kast. Erg armoedig.

Voor het eerst iets besteld en al binnen 2dagen pakketje ontvangen. Geen problemen, helemaal super.

Snel geleverd en er wordt nog nagebeld om de bestelling te controleren (ivm actie). Helaas alleen niet geleverd binnen een dag zoals op de website vermeld staat. Maar zelfs dan een prima ervaring!

Goede producten, betere kwaliteit dan verwacht, nagebeld om bestelling te verifieren.

Niet vandaag besteld morgen geleverd beloven als je het niet gaat waarmaken. Het is niet erg dat het twee dagen duurt maar houdt hier als je besteld rekening mee.

Ed

Aantal krijtstiften besteld

was vergeten huisnummer te vermelden bij adres. Keurig contact opgenomen door klantenservice om dit na te gaan.
Snelle levering, keurig verpakt.

Order etc ging allemaal goed, maar de ervaring met
de bezorgdienst is slecht. Zal daardoor niet snel
meer wat bestellen als ik GLS al bezorger zie op de website.

Neem een andere bezorgdienst in de hand.
GLS geeft aan dat ze het komen leveren, maar
geen tijdspanne erbij. Bij ons kwamen ze het pas
Om 18:30 afleveren en t pakketje zag er...
Neem een andere bezorgdienst in de hand.
GLS geeft aan dat ze het komen leveren, maar
geen tijdspanne erbij. Bij ons kwamen ze het pas
Om 18:30 afleveren en t pakketje zag er niet uit.
Spullen gelukkig niet beschadigd.

Asa

Voor het eerst kennis gemaakt met uw website, maar is duidelijk en overzichtelijk. Tevens bij bestelling verliep alles naar wens!

Altijd fijn dat een bestelling compleet en snel geleverd wordt!

Olaf Marx

Vriendelijk telefoononthaal, duidelijke inlichtingen, klantvriendelijk.

De Bonte Hoeve

Gedaan wat beloofd. prima