Wendy

Goede en snelle levering, fijne krijtstiften!

De Padwijzer

Eerste ervaring is redelijk tot goed. Mijn bestelling kon niet in één keer geleverd worden. Hierover heeft overleg plaatsgevonden.
Aan mij werd medegedeeld dat ik vooraf moest betalen, omdat...
Aan mij werd medegedeeld dat ik vooraf moest betalen, omdat ik een nieuwe klant ben, ondanks dat er op de website staat dat bij zakelijke klanten dit niet hoeft.

De bestelling kon niet in één keer geleverd worden. Hierover ben ik een dag later direct gebeld, om dit mede te delen, en is een voorstel voor een oplossing gedaan.

Omdat ik een nieuwe (zakelijke) klant ben, werd gevraagd om deze order vooraf te betalen, zodat zeker is dat ik een betrouwbare klant ben. Hierbij moest ik wel aan Krijtbord mijn vertrouwen... Omdat ik een nieuwe (zakelijke) klant ben, werd gevraagd om deze order vooraf te betalen, zodat zeker is dat ik een betrouwbare klant ben. Hierbij moest ik wel aan Krijtbord mijn vertrouwen schenken, dat de levering plaats zou vinden, ondanks dat de hele bestelling niet in één keer geleverd kon worden. Wat u niet wil dat u geschied, doe dat ook een ander niet.

Het invullen op de website van een twintigtal tafelschoolbordjes lukte tot meerdere malen toe niet (het aantal maal de prijs, werd niet goed berekend).

Judith Dol

Een bestelling gedaan en deze is uitstekend verlopen. Snelle levering

Hanneke Storm

De website is prima. Ik ben erg druk en heb daarom ook nog niet de tijd genomen hierop te reageren en jullie te mailen. De stiften die ik heb besteld doen het echter niet. Ik heb ze allemaal... De website is prima. Ik ben erg druk en heb daarom ook nog niet de tijd genomen hierop te reageren en jullie te mailen. De stiften die ik heb besteld doen het echter niet. Ik heb ze allemaal geprobeerd en uit geen enkele komt de vloeistof in de stift.

Reactie Krijtbordenwebshop.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw reactie op onze webshop. Graag helpen we u via deze weg verder om de krijtstiften in gebruik te nemen. Het is namelijk nodig deze voor gebruik goed te schudden en op zijn kop te houden zodat de vloeistof naar beneden kan lopen. Als u vervolgens met de punt op een harde ondergrond drukt zal deze zich langzaam vullen met de vloeistof. Hierna zullen de krijtstiften gewoon werken.
Mochten er verder nog vragen zijn kunt u ons bereiken per e-mail of telefoon.
Goodstore Afdeling Verkoop

Erg goed

Snel en duidelijk

Dominique Mertens

Makkelijk zoeken, goede service

Eetcafe BIJ ONS

Superg bedrijf, goed te vinden op internet. Een bedrijf dat afspraken op tijd nakomt met goede service. Ons artikel was bovendien goed verpakt waardoor beschadiging onmogelijk was. Super tevreden.... Superg bedrijf, goed te vinden op internet. Een bedrijf dat afspraken op tijd nakomt met goede service. Ons artikel was bovendien goed verpakt waardoor beschadiging onmogelijk was. Super tevreden. EETCAFE BIJ ONS.

Alles

john de wijs

Snel en perfecte verzending

Prima, niets aan de hand webshop.