Snel en netjes geleverd.

Gratis verzending aanbieden

S. Proos

Goede duidelijke website.

Duidelijke omschrijving van het product.
Verrast door telefoontje waarin een uiterst vriendelijke mevr mij informeerde dat de levering 1 a 2 dagen later zou geschiedden.

duidelijke webshop

Snelle levering, goede behulpzaamheid bij bestelling toen er een foutje in het product bleek te zitten. Erg tevreden!

Levering een beetje slordig. Pakket simpelweg ergens in het pand achtergelaten ipv levering bij ons bedrijf. Maar waarschijnlijk ligt deze fout bij de leverancier en niet jullie! Maar misschien goed... Levering een beetje slordig. Pakket simpelweg ergens in het pand achtergelaten ipv levering bij ons bedrijf. Maar waarschijnlijk ligt deze fout bij de leverancier en niet jullie! Maar misschien goed om door te geven.

C. van der Bas

Bij mail verkeer snelle reactie van het bedrijf.

Je ontvangt bij je order een mail dat als je pakketje verzonden wordt, je een track & trace nummer ontvangt. Achteraf blijkt dat als je iets koopt wat via brievenbuspost verzonden kan worden, je... Je ontvangt bij je order een mail dat als je pakketje verzonden wordt, je een track & trace nummer ontvangt. Achteraf blijkt dat als je iets koopt wat via brievenbuspost verzonden kan worden, je geen nr ontvangt en ook geen mail als je bestelling onderweg is. Ik zou altijd een mail sturen dat de bestelling onderweg is, ongeacht het pakketpost of brievenbuspost betreft. Eventuele snellere levering.

GeoFort

Snel contact en fijne service.

Snel telefonisch contact en flexibel met nieuwe klant.

De site werkt niet heel goed, bestelling bleef hangen, toch kreeg ik een mail dus wist ik dat de bestelling goed doorgekomen was.

Snel en servicegericht

Olga Christen

Vriendelijke, adequate helpdesk

Le Patapouf

Krijtbord besteld en volgens afspraak op tijd geleverd

Via google gevonden voor een krijtbordsticker. Gelukkig ook levering aan particulieren!

Kwalitatief goed product voor een redelijke prijs.