Goede service, aardige mensen en goed product.

riphagen

Netjes eerste keer maar snel en vlot geholpen en mooi produkten

Mooie producten

geen netjes geholpen ..prima betrouwbaar bedrijf

Jim Gubbels

Onbeschrijf, product is nog niet geleverd. Ondanks dat dit volgens de site 'op voorraad' was, bleek dit niet zo te zijn. Wij zijn hierover per telefoon én per mail geïnformeerd!

Informatie over levering.

Informatie over beschikbaarheid van producten op site beter up-to-date houden!

Reactie Kunstplantenwebwinkel.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw reactie. Helaas is onze voorraad status via de webshop niet altijd gelijk aan de voorraad status in ons magazijn. Dit kan voor een vertraagde levertijd zorgen, waarvoor onze excuses. Dit zullen wij zoals u aangeeft altijd per telefoon en/of per e-mail communiceren. Hopelijk bent u wel tevreden met de bestelde kunstplanten en kunnen we u wellicht in de toekomst wel netjes binnen 48 uur van dienst zijn.
Goodstore Team Verkoop

Erg goede ervaring, snelle reactie. Wijziging van afleveradres werd zeer adequaat en goed opgelost, goede service!

mevr h.ditmeijer

Goed , reden om nog eens een bestelling te plaatsen

bleef klantvriendelijk , ondanks mijn retour zendeing

nee

Mooie planten en klantvriendelijk!

Mooie planten en klantvriendelijk!

Prima telefoongesprek gehad, alternatief geboden, goed product.

Ik ontving de evaluatie al voordat ik de producten had ontvangen.

b.smit

Kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik door het bedrijf opgebeld met de mededeling, dat zij het bestelde item op dat moment niet in voorraad hadden en dat het tot
in September...
in September kon duren voordat dit wel het geval was.
Dat was jammer, maar er werd me wel een alternatief aangereikt en dat stelde ik op prijs.

Ja, de snelle reactie.

Het lijkt me wel handig dat, als een bestelling via de webshop is geplaatst, er op het scherm te zien is of het bestelde op voorraad is en indien nee , hoelang de levertijd in dat geval gaat duren... Het lijkt me wel handig dat, als een bestelling via de webshop is geplaatst, er op het scherm te zien is of het bestelde op voorraad is en indien nee , hoelang de levertijd in dat geval gaat duren .
Ik zou in dit geval direct voor het alternatief gekozen hebben, die was mij
n.l. al opgevallen.

Roland Wennink

De Calathea Rood Deluxe 80 cm. ziet er verbluffend echt uit. De slanke bruine blaadjes net boven de pot met de witte "schimmelaanslag" maakt het geheel compleet. Je moet deze kunstplant van heel... De Calathea Rood Deluxe 80 cm. ziet er verbluffend echt uit. De slanke bruine blaadjes net boven de pot met de witte "schimmelaanslag" maakt het geheel compleet. Je moet deze kunstplant van heel dichtbij bekijken en de bladeren aanraken om er achter te komen dat het geen echt exemplaar is. Door het grote aantal bladeren kost het de nodige tijd om ze te in de gewenste positie te zetten, maar dan heb je de plant ook precies zoals je hem zelf het liefst ziet. Ik zou zeggen, met deze kwaliteit kom ik zeker nog eens terug.

Goede kwaliteit, snelle levering en concurrerende prijs. Dat laatste is gebleken na uitgebreide vergelijking en de eerste 2 meteen al na het uitpakken.

Ik zou het op prijs stellen als bij elke plant -indien van toepassing- de potdiameter wordt vermeld bij de specificaties. De Calathea Deluxe 80 cm. past net niet in mijn bestaande sierpot. Dat ga ik... Ik zou het op prijs stellen als bij elke plant -indien van toepassing- de potdiameter wordt vermeld bij de specificaties. De Calathea Deluxe 80 cm. past net niet in mijn bestaande sierpot. Dat ga ik wel oplossen met het verwijderen van de plastic pot en evt. iets afslijpen van de vulling, maar ik had die informatie graag vooraf gehad.