T

Goed product. Redelijke levertijd. Tevreden klant.

Voor particulieren zou het makkelijker zijn om gelijk de prijs per plant te zien, i.p.v. de kortingsprijs voor meerdere stuks.

Dórothé Brinkman

Uitstekend

Ik werd gebeld, dat de levering iets langer duurder en het is ook gegaan, zoals mij werd uitgelegd.

Ga zo door

B. Hopman

Het artikel is nog niet geleverd dus over het product kan ik niets zeggen. Ik heb wel netjes bericht gehad via telefoon en mail over verlate levering

Informatie naar klant

Juiste informatie op de site zetten over beschikbaarheid producten

R. v/d Kade.

Netjes afgehandeld. Keurig verpakt.

Zie tabellen.

Plant stond op de site, wel als op voorraad, maar na betaling werd ik dag later gebeld met mededeling dat de plant niet op voorraad was. Week later bezorgd, dit kan vervelend zijn, was voor mij... Plant stond op de site, wel als op voorraad, maar na betaling werd ik dag later gebeld met mededeling dat de plant niet op voorraad was. Week later bezorgd, dit kan vervelend zijn, was voor mij niet, daar het voor mij zelf is. (Geen cadeau)

Annica van de Graaf- Vrij / Annica’s Cakes

Goede service, prachtig product

Persoonlijke benadering bij vertraging levering. Goede kwaliteit foto’s welke zeer representatief zijn voor het product. Zeer hoge kwaliteit kunstplant.

Vermelding van voorraad op website?

J van der Vlugt

Prettig en snelle levering

prettig en snelle levering

M. Boon

Bevestiging van levering bij buren + naam

Dolle Pret kinderspeelparadijs...

Kon nergens vinden dat je als bedrijf de eerste keer vooraf moest betalen... heb nu 6 varens gedaan kan er wel 25 gebruiken maar je weet niet hoe het eruit ziet... blijkt heel goed... achteraf had... Kon nergens vinden dat je als bedrijf de eerste keer vooraf moest betalen... heb nu 6 varens gedaan kan er wel 25 gebruiken maar je weet niet hoe het eruit ziet... blijkt heel goed... achteraf had ik dus beter 25 moeten bestellen... maar je weet niet wat je krijgt.... daarom heb ik er maar 6 besteld...

Heb 6 varens besteld... achteraf had ik er wel 25 kunnen bestellen... maar wilde eerst zien hoe ze eruit zou zien... Zou daarom best 19 bij willen hebben zodat ik alles voor de prijs van 25 maar die... Heb 6 varens besteld... achteraf had ik er wel 25 kunnen bestellen... maar wilde eerst zien hoe ze eruit zou zien... Zou daarom best 19 bij willen hebben zodat ik alles voor de prijs van 25 maar die mogelijkheid is er niet... dat vindt ik best jammer.

Zie bij Sterke punten....

Callizero

Prima. Het bestelde product voldeed helemaal aan de verwachtingen en de informatie over de levering was snel, correct en uitermate klantvriendelijk.
Minder tevreden over de GLS...
Minder tevreden over de GLS pakketbezorging. De bezorger had het de bestelling bij mijn afwezigheid wel gemeld bij buren, maar het pakket in de centrale hal van de flat neergezet.

Snelle informatie omtrent de levering, zowel telefonisch als per mail. De kwaliteit van het geleverde klimop is prima :oogt natuurlijk en heeft geen fluoriserende kleur.

Op de site werd gemeld dat de druiven klimop zonder houder geleverd wordt. Jammer is dat er vervolgens niet genoemd wordt hoe je deze kunt bestellen (of heb ik niet goed genoeg gekeken)?

cornelisse sportprijzen

Heel goed