Dit is de eerste maal dat we via Kunstvoorinhuis.nl een bestelling plaatsen. we waren aangenaam verrast toen we de schilderij kregen. onze schilderij past perfekt in ons huis en het is zeer...Dit is de eerste maal dat we via Kunstvoorinhuis.nl een bestelling plaatsen. we waren aangenaam verrast toen we de schilderij kregen. onze schilderij past perfekt in ons huis en het is zeer aangenaam om deze schilderij te bekijken en brengt ons tot rust.
Schilderij besteld....verkeerde afmeting....en levering duurde veel langer dan gezegd
Goede en snelle service. Mooie kwaliteit schilderij.
R. Zoeteweij
Wij zijn erg tevreden over onze aanschaf en de afhandeling met kunstvoorinhuis.nl Voor vragen zijn ze makkelijk te berijken en kregen wij goed antwoord op onze vragen.
Maryanne
Veel keus,niet duur,snelle levering,super tevreden,ik raad t iedereen aan!!!
Prachtig schilderij ontvangen volledig volgens verwachting !
We zijn tevreden over het product.
van Ardenne
Gewoon Top! Mooi werk, echt en alles volgens afspraak.
Lieke
Ik heb een goede ervaring. Levertijd was wel langer dan van te voren aangegeven. Maar mailcontact was goed. En ik ben super blij met mijn schilderij