Geleverde kwaliteit prima. Schilderij werd iets te laat afgeleverd.
Het schilderij Kleurenkolk hadden wij uitgekozen echter wij wilden een afwijkende maatvoering. Voor een heel redelijk extra bedrag was dit mogelijk. Deze flexibiliteit is geweldig
Helen Beck
Goede duidelijke weergave op de website zodat je weet wat je koopt. Schilderij keurig volgens afgesproken termijn geleverd.
Gerard Klein
Een mooi kunstwerk. Je wordt op de hoogte gehouden van het totale traject van de realisering. Het was de moeite waard om te wachten.
Angelique Dogger
Erg lang moeten wachten op product en heb 2 maal moeten bellen wanneer ik het product kan verwachten.
Chantal
Deskundige en eerlijke uitleg over ophangen van het 3-luik schilderij aan een rail. Behulpzaam en zeer vriendelijk. Goed geprijsd. Mooi geschilderd. We hebben er al 2 schilderijen besteld en er...Deskundige en eerlijke uitleg over ophangen van het 3-luik schilderij aan een rail. Behulpzaam en zeer vriendelijk. Goed geprijsd. Mooi geschilderd. We hebben er al 2 schilderijen besteld en er zijn van plan er opnieuw eentje te bestellen.
Gewoon helemaal top!
Jan Broer
Goed, overzichtelijk en goede informatie
Gewoon helemaal top!
Het schilderij is echt prachtig en goed verzorgd afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee!