(Bewerkt)

Door de drukte van post NL helaas mijn producten niet geleverd. Top dat ik ze vandaag ontvangen heb met DHL super service

Genoeg keuze.
Goede service.

nvt

Bedrijf in Pijnacker geen duidelijke naambord.
Helaas bel defect.

Redelijk

Goede service

- Adres magazijn lastig te vinden.
- Wanneer je het pakket ophaalt krijg je geen mail dat deze klaar ligt in het magazijn.
- Bij het magazijn staat niet duidelijk aangegeven dat dit...
- Adres magazijn lastig te vinden.
- Bij het magazijn staat niet duidelijk aangegeven dat dit ook voor de lamp en licht handel is. Er stond alleen goodstore, wat ik nergens heb terug gezien met bestellen. De webwinkels die je daar allemaal kunt ophalen mogen iets duidelijker aangegeven worden.

Super snelle levering

Samm

Zeer goede klant vriendelijkheid. Bij mijn bestelling was een lampje stuk. Direct ontving ik een nieuwe.

Klant vriendelijkheid

Goed en snel

Neen

Mel

Snelle levering. Alles zoals je verwacht van online shoppen.

Snel, goede prijs duidelijk

Cor

Prima webshop. Het duurde even voordat de bestelling werd geleverd. Waarschijnlijk iets met de logistiek. Na een telefoontje met de shop is de bestelling de volgende dag bezorgd. Goede... Prima webshop. Het duurde even voordat de bestelling werd geleverd. Waarschijnlijk iets met de logistiek. Na een telefoontje met de shop is de bestelling de volgende dag bezorgd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

mooie producten, vriendelijke medewerkers

logistiek in de gaten houden.

Dick Dillisse

(Bewerkt)

Oplossend; nav een aantal vragen is er snel, adekwaat en positief gereageerd

productengamma

geen, zie boven