Bert Cools

Klantvriendelijk

Remco Wildhagen

Goed snel bezorg

Overzichtelijk site

Iets meer informatie bij de producten

Ard Brons

Ik heb gekregen wat ik had besteld. Helemaal goed dus

M Leemput

Uitermate positief.

Het door mij bestelde kon niet tijdig worden geleverd. Hiervan ontving ik bericht met de opties, bestelling afzeggen, of bestelling handhaven. Bij afzegging zou het door mij betaalde bedrag meteen... Het door mij bestelde kon niet tijdig worden geleverd. Hiervan ontving ik bericht met de opties, bestelling afzeggen, of bestelling handhaven. Bij afzegging zou het door mij betaalde bedrag meteen worden teruggestort.
Na mijn afzegging stond binnen 3 dagen het bedrag weer op mijn rekening met een sorry dat ze niet op tijd konden leveren.
De schriftelijke contacten verliepen uitermate vriendelijk en probleemoplossend.
Dank jullie wel daarvoor.

Rini Leemput.

Reinold Agema

Zeer goed bevallen. Geleverd wat besteld is.?

Was gewoon goed.

Zou niet weten wat

Leonie Vilier

Snelle verzending

Duidelijk en de prijzen

Mark Bussman

Prima! Snel en netjes geleverd. Zoals je mag verwachten. Positief verast over de kwaliteit van het geleverde snoer. Altijd lastig om dit online te kiezen. Maar de gevlochten snoer staat super mooi... Prima! Snel en netjes geleverd. Zoals je mag verwachten. Positief verast over de kwaliteit van het geleverde snoer. Altijd lastig om dit online te kiezen. Maar de gevlochten snoer staat super mooi op onze zelf gemaakte eetkamer lamp! Bedankt

Overzichtelijke site en goede kwaliteit.

Karin Pronk

alles oke

Grietje Renkema

Goed ,zeer tevreden

Duidelijk artikel snel te vinden.

Nvt

J. P. Pronk

Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling, 1x een vijfpak Filament en 1 enkele Filament LED E27 Edison Curl. Mooie, sfeervolle lichtopbrengst en zien er ook nog eens geweldig uit in mijn... Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling, 1x een vijfpak Filament en 1 enkele Filament LED E27 Edison Curl. Mooie, sfeervolle lichtopbrengst en zien er ook nog eens geweldig uit in mijn industriële hanglamp boven de eettafel.

Overzichtelijke site, goede productinformatie, verkoopeenheid van 5 stuks in 1 pak was voor mij ook een doorslaggevende factor.

LED-verlichting is nu eenmaal duurder in aanschaf, maar als echte Nederlander zou een verbeterpunt voor mij de prijs zijn.