Richard

Fijne webwinkel. Veel keuze, goede omschrijvingen en foto's en gunstige prijzen.

Groot assortiment, gunstige prijzen

Beek

Uitstekend

Verpakking

Snelle levering en producten netjes verpakt. Alles naar wens aangekomen.

Snelle levering duidenlijke beschrijving

Lisa

Prima! Goede afhandeling en snelle levering.

Voldoende keus, goede filtermogelijkheden op site, duidelijke informatie, goede afhandeling en snelle levering.

Ga vooral zo door. U zou kunnen overwegen om tips voor lichtsterkten in ruimten te geven. Die heb ik nu elders gevonden, waar men ook lampen verkoopt (nu ik me aan het orienteren ben op vervanging... Ga vooral zo door. U zou kunnen overwegen om tips voor lichtsterkten in ruimten te geven. Die heb ik nu elders gevonden, waar men ook lampen verkoopt (nu ik me aan het orienteren ben op vervanging van mijn huidige lampen).

Super snelle afhandeling, mooie producten

levering

Jan

Zeer goede producten en snelle levering

Goede uitleg

Zo doorgaan

joyce van gelder

De ervaring is goed , alleen bij de eerste bestelling kreeg ik een boekje met kortings bonnen. ik heb een 2 de bestelling gedaan ik dacht dat ik 10 procent korting zou krijgen maak hij pakte de... De ervaring is goed , alleen bij de eerste bestelling kreeg ik een boekje met kortings bonnen. ik heb een 2 de bestelling gedaan ik dacht dat ik 10 procent korting zou krijgen maak hij pakte de korting niet waardoor ik toch het volledige bedrag heb betaald

snelle levering

geen , alles is goed en duidelijk

Maurice Meijer

Geweldige service! Had 1 lamp te weinig besteld. Vlug contact opgenomen. En het was geen probleem op mijn 2e bestelling van 1 lamp alsnog in dezelfde doos te doen. Helemaal top.
Zojuist een...
Zojuist een nieuwe bestelling geplaatst.
Nu wel het juiste aantal.

Chantal van de klantenservice

Bestelling kunnen wijzigen

Vlotte levering

Josgar

Goed! Snelle bezorging, goede kwaliteit

Kwaliteit

Info over competibaliteit producten!