Ludo

Vlot online kunnen bestellen en betalen.
Correcte en zeer snelle versturing aan opgegeven adres.

Duidelijke omschrijving van hun producten.
Snelle verzending van bestelling.

Dirk BINON

Zeer duidelijke omschrijving van de producten. Makkelijk gebruik om online te bestellen. Levering correct gebeurd zoals op voorhand werd aangekondigd.

Snelheid en service

Jos van Gompel

Alles volgens afspraak

Teus Pince van der Aa / tbv leden volkstuinvereniging "de Schout"

Duidelijke en informatieve website, waarin wat je zoekt duidelijk te vinden is. En bestel en betalings proces vlotjes verloopt. Fijn dat jullie de mogelijkheid geven een kortingscode in te voeren,... Duidelijke en informatieve website, waarin wat je zoekt duidelijk te vinden is. En bestel en betalings proces vlotjes verloopt. Fijn dat jullie de mogelijkheid geven een kortingscode in te voeren, alleen jammer dat ik een eventuele code niet heb kunnen vinden.
Voor jullie verzorging van de bestelling en de levering, verdienen jullie voor mij 5 sterren. Op vrijdag middag rond 15.oo uur besteld, op zaterdag rond 12.00 afgeleverd is gewoon top. Ook de bevestiging en berichtgeving rond te bestelling zijn perfect, inclusief track en trace mogelijkheid.

Info in welk stadium de bestelling zich bevindt, berichtgeving van verzending en uiteindelijk de bezorgtijd

Reactie Lastvan.com:

Beste Teus Pince, dank voor uw beoordeling en de complimenten! We zullen uw opmerking in beraad nemen. Wellicht dat we daar iets mee kunnen doen in de toekomst!

kwekerij

snel

Segers

Tot op heden geen klagen.

Goede sortering en snelle afwikkeling

Daniël

Zeer positieve ervaring

snelle opvolging van de klantendienst, snelle levering, correct levering

BVC

Snelle en correcte levering

Binnen 1 dag geleverd !

E. Mateike

Goede service en snelle levering.

Overzichtelijke website

Van hecke