In orde

A Kroon

Dure Oxi-kill gekocht voor roest op de tegels in de achtertuin. De beschrijving goed gelezen. Gewacht tot de temperatuur boven de 15 + was. Met het inspuiten werden de tegels inderdaad wat paarsig... Dure Oxi-kill gekocht voor roest op de tegels in de achtertuin. De beschrijving goed gelezen. Gewacht tot de temperatuur boven de 15 + was. Met het inspuiten werden de tegels inderdaad wat paarsig van kleur, tot zo ver ging alles goed.
Na een 5 minuten intrekken, weggespoeld met water. Niet helemaal op laten drogen. Helaas, het resultaat was: het had niks geholpen wat ik zag toen de straat geheel opgedroogd was. De aanhouder wint.....nogmaals gedaan met een langere inwerktijd en wat meer Oxi-kill. 15 minuten en niet helemaal op laten drogen............helaas Oxi-kill werkt niet.

Jos de Wit

Handleiding verwijst naar figuren en plaatjes die niet bijgesloten zijn. Een van de instrumenten heeft al een gebroken ketting bij iitpakken

1E ervaring goed.

Snelle levering.

taillieu

Nog niets ontvangen

weten we niet , product ni ontvangen

Bockaert Rudy

Zeer goed

Zeer vlug antwoord gehad als we een vraag stelde

cwm scheepers

het bestelde product werd afgeleverd volgens bestelling dus alleen maar prima . Alleen een minpunt voor post nl voor de bezorging, men heeft niet de moeite genomen om even achterom het huis tegaan... het bestelde product werd afgeleverd volgens bestelling dus alleen maar prima . Alleen een minpunt voor post nl voor de bezorging, men heeft niet de moeite genomen om even achterom het huis tegaan , ik was in de thuin bezig . Ik kan moeilijk de gehele middag op de bestelling wachten. Dus eenminpunt voor bezorging

komen afspraken na

HOE-Adviesbureau

Waar je normaal gesproken zonder na te denken vanuit moet kunnen gaan als je een aankoop doet met vooruitbetaling bij een bedrijf, dat de bestelde spulletjes geleverd worden en sowieso de algemene... Waar je normaal gesproken zonder na te denken vanuit moet kunnen gaan als je een aankoop doet met vooruitbetaling bij een bedrijf, dat de bestelde spulletjes geleverd worden en sowieso de algemene voorwaarden onder Nederlands recht vallen.

Is al omschreven bij punt 1. Het is geen gunst dat je iets krijgt waarvoor is betaald maar een aangegane leveringsplicht. Een zakelijke transactie.

Goed en snelle levering

snelle levering

Snelle levering;duidelijke website; prijzen redelijk.
Snelle levering;duidelijke website; prijzen redelijk.
gebruikt biologisch verpakkingsmateriaal een verschrikking. je krijgt een doos vol plakkerige troep dat bij het openmaken van de doos overal heen waait. Moest ca 100 l verpakkingsmateriaal in de groene container afvoeren. Dat is bij een container van 140 l bijna driekwart vol