Top
Overige opmerkingen
Top!
Interactief!
Top!
Gepassioneerde docent die praktijkgericht en luchtig de stof overbrengt.
Alle aandacht gaat naar de toepasbaarheid voor mij op een logische manier, zonder onnodige nadruk op de achterliggende...
Goede training, voldoende interactief. Dag 1 was wat traag naar mijn idee, maar dag 2 werd dit helemaal goed gemaakt.
Ik vond het een interessante training, echter ben ik er nog niet uit hoe ik dit in de praktijk kan toepassen.
Er werd veel voorkennis verwacht. Soms veel theoretische en engelse terminologie.
Op zich prima training maar ik twijfel over de toepasbaarheid en de mix met andere theorieen binnen Portaal
Kennis -en ervaringsniveau deelnemers lag soms ver uit elkaar. Ik denk dat m.n. De planningen voor Portaal goed zijn. Of je daarbij alle techniekstappen die daarvoor nodig zijn gaat toepassen vind...
top
top
goede uitleg en een zeer duidelijk verhaal.
ik vind wel dat de grafieken allemaal zijn getekend en zou graag meer voorbeelden zien. (echte)
Ook zou ik graag een lijst zien met afkortingen en betekenis.
training was heel leerzaam en goed verzorgd
goed punt was dat er veel interactie was
Ik vond het een goede training met bruikbare tips om mee te nemen naar je eigen organisatie.
De trainer heeft veel praktijkvoorbeelden.
Fijne trainingsvorm over een practisch toepasbare methodiek, welke we vanaf morgen verder kunnen gaan toapassen binnen onze organisatie
goede sfeer in juist tempo, theorie juist afgewisseld door praktische opdraschten.