Arts

RMA aanvragen daadwerkelijk behandelen

Reactie LedKoning:

Hartelijk dank voor uw review,
Hartelijk dank voor uw review,
Wij hebben getracht om in contact te komen met u om samen met u tot een passende oplossing komen. Helaas heeft u nog niet op ons verzoek gereageerd. Graag zou ik nog met u in contact willen komen, u kunt ons via meerdere kanalen bereiken zoals App, Chat, Mail en telefoon.

Verhoeven

P erfect

Seigia

Karst

Strip besteld, vanwege postnl drama vertraagd en beschadigd, binnen 2 dagen nieuwe levering, super goed gedaan!

Klantenservice

Ernest

Nog in afwachting

Beter berijkbaar zijn voor vragen

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw bericht. Er is contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen, echter heb ik hier nog geen reactie op mogen ontvangen. Ik wil u daarom vragen om te reageren op... Bedankt voor uw bericht. Er is contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen, echter heb ik hier nog geen reactie op mogen ontvangen. Ik wil u daarom vragen om te reageren op ons bericht zodat ik u verder van dienst kan zijn.

van Eijk

Uitstekende service. Had een foutje gemaakt bij de bestelling, werd zonder morren omgeruild.

Klantenservice.

van der Hel

Snelle en goed verpakt en goede kwaliteit weer geleverd

Duidelijke instructies voor plaatsen van de led strips

ten Haaft

Snelle levering van goede kwaliteit ledstrips en goede support bij vragen voor ik de bestelling plaatste

duidelijke info

Keyen

TOP

Snelle levering, degelijk materiaal en goede prijzen