Turek

Slecht, koop het product van de hoofdsite en je krijgt een gebruikt product, en extra kosten om het product terug te sturen, raad ik de winkel af

Hahaha

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Inmiddels hebben wij samen contact gehad en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen.

Postma

Nvt

Kuijpers

Zeer goed

Goede materialen goede levering en makkelijk aan te sluiten

Bouwknegt

Goed en voordelig

Duidelijke website

Simeons

Vrij positief / info strookt niet altijd met werkelijkheid / persoonlijk gevoel = beetje afstandelijk contact

Degelijk materiaal, vrij snel antwoord op vragen

Veijer

Goes

Service is erg goed

De producten zijn anders dan op de fotos aangegeven. Zelf goed de maten lezen. Deze kloppen trouwens niet altijd. Nu twee verschillende snoeren besteld die beide korter zijn dan aangegeven.

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Recent hebben wij hier samen contact over gehad en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen. De maten van de marrakech slinger werden inderdaad verkeerd vermeld en... Bedankt voor uw review! Recent hebben wij hier samen contact over gehad en zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen. De maten van de marrakech slinger werden inderdaad verkeerd vermeld en wordt zo snel mogelijk aangepast op de website.

Joyce de Kanter

Ik had een lichtsnoer besteld maar er ontbrak een lampje. Klantenservice gebeld, die mijnheer vertelde me dat er ook nog 2 reserve lampjes bij moesten zitten ook niet dus. Drie dagen later ontving... Ik had een lichtsnoer besteld maar er ontbrak een lampje. Klantenservice gebeld, die mijnheer vertelde me dat er ook nog 2 reserve lampjes bij moesten zitten ook niet dus. Drie dagen later ontving ik een pakketje met 4 lampjes, top dat noem ik nog eens een goedde klantenservice!

Hele goed klantenservice en goed prdoctinformatie

?

Hamers

Goede service en prima producten

Ruime keuze

Het is soms wel een zoektocht om het gewenste product te vinden

Erwin

Goede kwaliteit.

Aanbod

Hommen

Zeer goede en snelle servis

Goede servis

Geen opmerkingen