VAN HEMELEN

Top

Snelle levering en kwaliteit

Ingels

Super telefonisch op weg geholpen om het juiste materiaal te kunnen bestellen.

gemak van bestellen. Het telefonisch besproken benodigde werd klaargezet in een winkelmandje en was via link in mail gemakkelijk te bestellen. Nadien super snelle en correcte levering. Heel degelijk... gemak van bestellen. Het telefonisch besproken benodigde werd klaargezet in een winkelmandje en was via link in mail gemakkelijk te bestellen. Nadien super snelle en correcte levering. Heel degelijk materiaal.

Faasse

Snelle levering, prima materiaal.

offermans

Super bedrijf perfecte hulp

advies en snelle levering mooie kwaliteit

Smit

Lauwers

Perfect

Snel vriendelijk professioneel

Van den Broecke

Levering en bestelling was OK juist na doorknippen ledstrip werkt verbinding via koppelstuk niet.

Levering en contact via chat

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat de verlichting niet naar behoren functioneert. Wij hebben contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hier heeft u helaas niet op... Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat de verlichting niet naar behoren functioneert. Wij hebben contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Hier heeft u helaas niet op gereageerd. Mocht ik u van dienst kunnen zijn, mag u uiteraard altijd opnieuw contact met ons opnemen.

burger

Uitstekend

duidelijk wate de produkten zijn en hoe ik ze kan installeren

VAN DE VELDE

Positief - goede kwaliteit en vlotte afhandeling

kwaliteit producten