JHB Elektra, Klus en Technische Diensten

Goede levering en op tijd

makkelijk opzoeken

geen idee

Beste Beijnen

Verkeerde info bij het bestellen

Goede concurrerende prijs.

Bij het bestellen was er vermeld dat je het de dag erna kan ophalen in Breda, echter krijg ik na 4 dagen we mail dat het klaar ligt (zondag besteld en donderdag de mail ontvangen)

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Wij hebben inmiddels samen contact gehad betreft bovenstaande en zijn samen tot een passende oplossing gekomen.

Beste Hartog

Snel bezorgd, met defect gelijk nieuw toegestuurd. Binnen 2 dagen top kan niet anders zeggen

Snel bezorgd, goede service

Tip: betere verbindingen

Beste Loch

Niets dan goed, snelle levering

Levering volgens de beschrijving

Siesling

Prima geholpen en goed product

De website heeft een groot assortiment. In de winkel word je erg goed verder geholpen. Je legt uit wat je nodig hebt en er wordt alvast een bestellijst naar je gemaild, die je eenvoudig kunt... De website heeft een groot assortiment. In de winkel word je erg goed verder geholpen. Je legt uit wat je nodig hebt en er wordt alvast een bestellijst naar je gemaild, die je eenvoudig kunt controleren. Dan kun je eenvoudig bestellen. Prima service!

Beste Van der schoot

Snelle en correcte levering

Snelle bevestiging en levering

Nvt

Beste Samulska

Super!

Veel kennis, goed advies gegeven en meegedacht met onze wensen.

Ronald

Aquarium ledstrip set aangeschaft, set is echt helemaal compleet met zeer duidelijke aansluitschema's en handleidingen. Een vraag vooraf werd ook zeer adequaat beantwoord, waardoor ik het juiste kon... Aquarium ledstrip set aangeschaft, set is echt helemaal compleet met zeer duidelijke aansluitschema's en handleidingen. Een vraag vooraf werd ook zeer adequaat beantwoord, waardoor ik het juiste kon bestellen.

Goede beschrijvingen en goede klantenservice, een vraag vooraf wordt snel en duidelijk beantwoord.

Herman

Klantenservice, goed en redelijke prijs.

Zielman

Goede ervaring, alles kunnen vinden wat ik nodig had

Alle onderdelen die ik nog had, sluiten op elkaar aan

Ik miste welke stekker bij welke verlichting hoorde, maar via de chat goed verder geholpen