Mascha Broekhuizen

van Heereveld

Hele fijne service

Geweldige service!

Bas verhoeven

Goed bedrijf. Makkelijk bereikbaar, snelle leveringen, en goede service!

Garanties worden goed nageleefd.

Jan Witkamp

Heel goed

Vlotte service en adequate actie op mijn vragen achteraf

Betreft mijn bestelling eigenlijk niet. Er was wel een probleempje maar wanneer ik de website beter bestudeerd had, dat ik het kunnen voorkomen

Beste Dirks

Snelle services , prima product

Goed product

Van der wende

Led strips gekocht voor een eigengemaakte bureau en kast

Staat goed en duidelijk uitgelegd

Groen

Snel

Goed product, scherpe prijs

Beste Meerkerk

1 strip besteld via dit bedrijf. Werkt naar behoren.

Duidelijke informatie op de site voor alle producten.

Beste Koetsier

Snel en goed

snelle levering

Beste Dassen

De bestelde artikelen worden snel en netjes verstuurd.
De bestelde artikelen worden snel en netjes verstuurd.
Maar helaas vind ik de service iets onder de maat. Aangezien mijn besteld artikel niet naar behoren werkt, en je hier alleen achter kan komen als je het artikel hebt uitgepakt en gemonteerd en aangesloten mag ik het artikel nu niet retour sturen en heb ik geen recht terug op mij geld. Heb het artikel net 1 maand in huis.
Graag hier coulant mee om te gaan aub.

Klachten worden onvoldoende serieus genomem

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Het is inderdaad zo dat u niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt wanneer de artikelen al zijn gemonteerd. Wanneer u dit terug stuurt, ontvangt u 75% van het... Bedankt voor uw review! Het is inderdaad zo dat u niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt wanneer de artikelen al zijn gemonteerd. Wanneer u dit terug stuurt, ontvangt u 75% van het aankoopbedrag terug. De retourvoorwaarden kunt u indien gewenst eventueel hier terug lezen: https://www.solarlampkoning.nl/klantenservice/retourneren/