Beste de Boer

Positief; accuraat

goede producten

Beste vandenBurgt

Erg dubbel

De ene is vriendelijk en behulpzaam, de ander kapt het gesprek gewoon af. En zegt niks te kunnen doen want 1 onderdeel is niet van jullie.

Behulpzamer

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Het is inderdaad zo dat wij niet de garantie kunnen geven dat onze artikelen compatibel zijn met producten die ergens anders vandaan komen. De aansluiting van ledstrips die... Bedankt voor uw review. Het is inderdaad zo dat wij niet de garantie kunnen geven dat onze artikelen compatibel zijn met producten die ergens anders vandaan komen. De aansluiting van ledstrips die niet bij ons vandaan komen, kunnen namelijk verschillen dan die van ons. Mijn collega´s informeren u graag over de mogelijkheden, echter kan er in uw situatie inderdaad geen alternatief worden geboden, waarvoor excuses.

Buys

De recente bestelling is gevolg van eerdere bestelling waarbij 6 van de 8 solar lampen niet (meer) werkten. Ondanks een garantie van 2 jaar kon men de eerder aangekochte lampen niet herstellen of... De recente bestelling is gevolg van eerdere bestelling waarbij 6 van de 8 solar lampen niet (meer) werkten. Ondanks een garantie van 2 jaar kon men de eerder aangekochte lampen niet herstellen of vervangen. Ik heb wel een vervang bon ontvangen.

Ik heb het product nog niet kunnen testen

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Uiteraard heeft u op uw aankoop 2 jaar garantie. In deze situatie zijn de lampen die u destijds bij ons heeft besteld niet meer in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij helaas... Bedankt voor uw review. Uiteraard heeft u op uw aankoop 2 jaar garantie. In deze situatie zijn de lampen die u destijds bij ons heeft besteld niet meer in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij helaas geen vervanging inzetten. Er is daarom een tegoedcode t.w.v. het totaalbedrag aan u aangeboden zodat u andere lampen kunt aanschaffen op onze website.

Beste heer Morris

Iets meer info gewenst

Goede levertijd en prijs

Alle product informatie duidelijk en volledig

Beste v Kesteren

Netjes op afgesproken tijd geleverd

Mensen van hun woord

Daar hoeven ze van mij geen tijd en aandacht aan te besteden

Beste Klerken

Ik heb gebeld en een bestelling gedaan na een fijn gesprek en goed advies van de medewerkster en de producten ook ontvangen. Helaas was de adapter defect en inmiddels een nieuwe ontvangen en na... Ik heb gebeld en een bestelling gedaan na een fijn gesprek en goed advies van de medewerkster en de producten ook ontvangen. Helaas was de adapter defect en inmiddels een nieuwe ontvangen en na aansluiting ook nog de controller defect, wordt een nieuwe opgestuurd en deze moet nog met de post komen. Helaas hebben wij nog niet de juiste verlichting in de kast die wij graag zouden willen. Enkele malen gebeld en wordt altijd op een vriendelijke en professionele manier geholpen wat ik als zeer prettig ervaar.

Ik heb nog niet het juiste product ontvangen. Goede en duidelijke informatie op de website. Ook fijn dat er klanten foto's sturen van de eind resultaten die te zien zijn voor inspiratie.

Willem

goede site

geen slechte punten

vleeschouwer

Vlot geleverd

levering was snel en goed, het product op zich is wel oké

Het draadje aan de ledlamp is wel heel kort max 15 cm. dit zou wel in de beschrijving mogen staan.

Beste Van mook

Geweldig