Hansie

Betrouwbaar, duidelijk, snelle levering

Overzichtelijke site, duidelijke voorwaarden, snelle levering, komen afspraken na

Top bedrijf

Beste Couwenberg

Top

Snel contact

Iets sterkere pinnetjes voor de ledstrips

M Idrissi

Snelle levering, top kwaliteit en goede klantenservice. Heb gelijk een vervangend product opgestuurd gekregen. Zeker aan te raden!

Snelle levering, afspraken worden nagekomen

C'est Toet!

Goede, snelle en acutate levering

Product en productbeschrijving zeer juist en compleet

Beste van Mourik

Goede service

Beste Hales

Goed product, goede service

Service en snelle levering. Verder werkt het product zoals het zou moeten!

De eerste adapter zorgde voor kortsluiting in het huis, waardoor alles eruit klapte.

Beste Gevaert

Snel en correct antwoord

Ok

Leonore

Alle ledlampen die verkocht worden zijn in tegenstelling tot wat op de website wordt vermeld NIET oplaadbaar met batterijen maar uitsluitend oplaadbaar door de zon. Na telefonische vraag hoe ik mijn... Alle ledlampen die verkocht worden zijn in tegenstelling tot wat op de website wordt vermeld NIET oplaadbaar met batterijen maar uitsluitend oplaadbaar door de zon. Na telefonische vraag hoe ik mijn batterijen kan vervangen werd verteld dat dit niet mogelijk was, het stond en staat al twee jaar verkeerd vermeld op de site. Moeten ze nog aanpassen…
Dus u koop eigenlijke hele dure ledlampen die het maximaal drie jaar doen.

Snel telefonisch te woord gestaan.

Toegeven dat de lampen NIET met oplaadbare batterijen opgeladen kunnen worden na verzwakken lichtsterkte.

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u de batterijen van de Solar Emme lamp welke u heeft besteld graag wilt vervangen. De batterijen zijn inderdaad niet vervangbaar. Dit wordt ook vermeld bij de... Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u de batterijen van de Solar Emme lamp welke u heeft besteld graag wilt vervangen. De batterijen zijn inderdaad niet vervangbaar. Dit wordt ook vermeld bij de specificaties van het product. Daarnaast gaan solarlampen gemiddeld voor 15.000 branduren mee (staat gelijk aan 5 jaar). Wij zijn ons er van bewust dat er op sommige productpagina´s wordt vermeld bij andere artikelen dat de batterij vervangbaar is. Dit gaan we uiteraard aanpassen.

Beste Obarzanek

Towar zgodny z opisem

towar dobrej jakosci i dobrze zapakowany

nie

Beste Groenen