Bo

Geleverd zoals besteld en volgens app verkeer

Besteld volgende dag bezorgd

Michel De Pourcq

Uitstekend

snel, behulpzaam,

Beste Dobbelaere

Makkelijke website om je keuze te maken

uitgebreide info

Beste van de schoot

Levering materiaal

Deskundige medewerkers aan de telefoon, als je belt met een technische vraag dat ze deze kunnen beantwoorden

Beste

Prima ervaring

Alles netjes verpakt, mooie kwaliteit

Andries

Artikel werd netjes op tijd geleverd, installatie verder volgens plan verlopen en de trap wordt echt netjes verlicht!

Trapverlichting werkt super en duidelijke informatie op de website!

Enige minpunt vond ik de kabeltjes naar de controller vanaf de adapter, deze waren eigenlijk te kort en paste niet goed in de adapter, ik heb een stuk van de kabel af moeten halen om het passend te... Enige minpunt vond ik de kabeltjes naar de controller vanaf de adapter, deze waren eigenlijk te kort en paste niet goed in de adapter, ik heb een stuk van de kabel af moeten halen om het passend te maken.

Beste 6

Slecht

bezorgtijden!!

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat u onze service als ´slecht´ ervaart. N.a.v. uw review heb ik contact met u opgenomen zodat ik u verder kan helpen. Hier heb ik tot op... Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat u onze service als ´slecht´ ervaart. N.a.v. uw review heb ik contact met u opgenomen zodat ik u verder kan helpen. Hier heb ik tot op heden helaas geen reactie op mogen ontvangen.

Nicoline

Goede service, duidelijke product uitleg, snelle en uitgebreide chatfunctie over wat te bestellen en snelle levering

overzichtelijk en duidelijke uitleg

Skw van Groningen

Super,vroeger altijd bij Ha...... besteld maar deze artikelen doen zeker niet onder,alles perfect aansluitbaar,mannetje,vrouwtje helemaal top

Top spul snelle afhandeling en levering

Beste heer Erdkamp

Super snel en keurig

Zeervsnelke levering en zeer goed materiaal

Zijn er niet .
Ga zo door want ik zal jullie aanbevelen. Heb vandaag een klant erbij voor jullie.