Suzanne Baggerman

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Aardig en kundig personeel. Overzichtelijke en informatieve webshop. Snelle levering en snelle reactie op vragen.

Scherpe prijzen, duidelijke website.

Vooralsnog geen.

Beste Willart

Top!

Producten ontvangen en zijn geheel volgens verwachting

Ewout

Complete set, snel geleverd

Plug & play, volgende dag in huis

Beste v Doorn

Erg toegankelijk zowel het bestel traject als wel reageren op "problemen"

Bij sommige producten een wat duidelijkere beschrijving geven over de werking van het product.
In mijn geval was de keuze niet geheel volgens verwachting.

Vriend

Normaal gesproken erg blij met Ledstripkoning, maar de laatste bestelling verliep niet goed. Was intern niet goed doorgezet, de betaling was niet zichtbaar waardoor de bestelling niet werd doorgezet... Normaal gesproken erg blij met Ledstripkoning, maar de laatste bestelling verliep niet goed. Was intern niet goed doorgezet, de betaling was niet zichtbaar waardoor de bestelling niet werd doorgezet naar het magazijn. Ook na bevestiging van betaling weer 3 weken moeten wachten. Klantenservice is wel erg fijn, ondanks dat het achter de schermen dus soms niet goed loopt. Medewerkers zijn geduldig en nemen alle tijd om je te woord te staan en uitleg te geven.

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat de laatste bestelling niet goed is gegaan, waarvoor onze welgemeende excuses. Achter de schermen hebben wij voor verbeteringen gezorgd... Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat de laatste bestelling niet goed is gegaan, waarvoor onze welgemeende excuses. Achter de schermen hebben wij voor verbeteringen gezorgd zodat dat deze situatie zich niet nog een keer gebeurd. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, staan wij uiteraard voor u klaar!

Beste Verhoogt

Mooi spul makkelijk te monteren

Reageren snel op vragen

John van Aken

Hele snelle verzending en goed product

Heel snelle verzending, duidelijke product beschrijving.

Manders

Duidelijke website met veel keus.
Snelle en goede levering.
Goede degelijke ledstrip, alleen de kleur is wat witter dan verwacht.

Uitgebreide en duidelijke site.

Fotoloods Gorredijk

Prettige medewerkers die goed meedenken.

Service gericht en denken in oplossingen.

Evi

Top service, mooie producten.

doen wat ze beloven