Beste Esveld

Zeer slecht. Product gekocht, product niet werkend, bedrijf telefonisch niet bereikbaar

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot... Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Ik heb u enkele dagen geleden een mail verstuurd om in contact te treden betreft uw review zodat ik u verder kan helpen. Tot op heden heb ik hier helaas geen reactie op mogen ontvangen.

Toon

Niet echt positief

Snelle levering, echter complete set betseld ter vervanging van HUE, set was complex en de koppel module zat er niet bij, deze dient nog eens los aangeschaft te worden. Set direct teruggestuurd en... Snelle levering, echter complete set betseld ter vervanging van HUE, set was complex en de koppel module zat er niet bij, deze dient nog eens los aangeschaft te worden. Set direct teruggestuurd en originele HUE strip gekocht. Het verschil in prijs is weegt niet op tegen het verschil in prijs. Ik zit tot op heden nog steeds te wachten op terugstorting van het aankoopbedrag, wat erg lang duurt!

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Wij streven er naar om onze retouren binnen 10 werkdagen na ontvangst te crediteren. Indien u het aankoopbedrag graag terug wenst te ontvangen voor dat deze periode voorbij... Bedankt voor uw review! Wij streven er naar om onze retouren binnen 10 werkdagen na ontvangst te crediteren. Indien u het aankoopbedrag graag terug wenst te ontvangen voor dat deze periode voorbij is, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat uw retour alvast wordt gecrediteerd.

Beste van Duijnhoven

Snelle levering zeer tevreden

alles past en is kompleet

Eddy Bekaert

Alles perfekt en snel verlopen , van bestelling tot levering

snelheid , kommunikatie en kwaliteit

Van der borght Dieter

Snelle levering en degelijke material en.

Snelheid van levering.

Roeland De Windt

Fijne ervaring

Communicatie, snelheid en kwaliteit

Beste Boers

Compleet geleverd gevoelige alu strip apart verzonden tegen beschadiging.

Beste Blankestijn

Prima bedrijf

supersnelle verzending

Rob

Vlot geleverd en mooi product

snelle levering technische ondersteuning per mail .

Betere technische ondersteuning per telefoon

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Wij proberen iedereen van goed advies te voorzien via mail, chat en telefoon. Ik vind het vervelend om te lezen dat het gegeven advies in uw situatie niet het juiste/gewenste... Bedankt voor uw review. Wij proberen iedereen van goed advies te voorzien via mail, chat en telefoon. Ik vind het vervelend om te lezen dat het gegeven advies in uw situatie niet het juiste/gewenste advies is geweest. Uiteraard helpen wij u ook nu graag verder door mee te kijken in uw situatie om u wel een passend advies te geven. Door een schets of foto te versturen van de situatie met uw wensen kunnen wij samen met u een vrijblijvend overzicht maken met de verlichting en de benodigdheden.

Particulier

Site is prettig