Marcel Droogh

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik was wat zenuwachtig om dit te installeren, maar het was allemaal zeer eenvoudig te volgen. Stap voor stap wordt het beschreven en het resultaat is... Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik was wat zenuwachtig om dit te installeren, maar het was allemaal zeer eenvoudig te volgen. Stap voor stap wordt het beschreven en het resultaat is fantastisch!

Snelle levering, Goede kwaliteit materiaal, overzichtelijke handleiding

Cees

Goed product, snelle levering!

Eenvoudige installatie, duidelijke handleiding

Schroeven van de klemmen zijn erg gevoelig. Deze heb ik vervangen door torx schroeven.

Beste Smeulders

Na een technisch probleem van een levering 2 dagen nadien al nieuwe geleverd,zeer goede service alsook telefonisch goed bereikbaar

Helpdesk toegankelijk

Beste Gert

Alles OK zoals vooraf besproken met de chatdienst

prijs/kwaliteit

Beste heer bouwmans

Goed en snel

Duidelijke site

Leonard

Behulpzame klantenservice

Nog uitgebreidere gebruiksaanwijzingen, lengtes van kabeltjes aangeven, bv koppelen strips(nu deels) mislukt. (YouTube filmpje was handig geweest)

Beste baumans

Goed geholpen

Bezorging

Bart Hendrix

Overzichtelijke en makkelijke website, goede prijs, kwaliteit verhouding en na bestelling product snel geleverd

De ledstrip die ik besteld had was precies wat ik zocht. Degelijk, spatwaterdicht en makkelijk te verwerken. Het bedrijf heeft veel keuze in de webshop voor ieder idee een product! En vooral veel... De ledstrip die ik besteld had was precies wat ik zocht. Degelijk, spatwaterdicht en makkelijk te verwerken. Het bedrijf heeft veel keuze in de webshop voor ieder idee een product! En vooral veel informatie over de producten.

Een iets betere uitleg over het inkorten over een ledstrip. Je zet niet zomaar een schaar erin met het idee dat hij uiteindelijk kapot is en niks meer doet! Dit kan voor mensen die zoiets nog nooit... Een iets betere uitleg over het inkorten over een ledstrip. Je zet niet zomaar een schaar erin met het idee dat hij uiteindelijk kapot is en niks meer doet! Dit kan voor mensen die zoiets nog nooit gedaan hebben nog eens voor twijfel zorgen.

Beste Muilwijk

Goed geregeld

Duidelijk

Beste Fidder

Vlot

Veel keuze en splitsing naar doelgroepen ( kleur/binnen of buiten/ 220 of 12v etc).

Ik: strip 1 mtr 12 V camper bleek 220V met adapter en 1 mtr snoer (lengte niet in advertentie)en moest dus weer tussenkabel bijbestellen. Dit moet vooraf duidelijker aangegeven worden. Scheelt dag... Ik: strip 1 mtr 12 V camper bleek 220V met adapter en 1 mtr snoer (lengte niet in advertentie)en moest dus weer tussenkabel bijbestellen. Dit moet vooraf duidelijker aangegeven worden. Scheelt dag en 2x verzendkosten en veel irritatie.