Beste Gaarenstroom

Goede ervaring met het bedrijf snelle levering

Duidelijke informatie eenvoudig te gebruiken

Beste Van Duin

Redelijk

Mooie produkten!

Afspraken nakomen!
Levering bestelling heeft er 3 dagen over gedaan!
Afspraken nakomen!
Levering bestelling heeft er 3 dagen over gedaan!
Kontakt met de klantenservice opgenomen wanneer er geleverd zou worden, die zou kontakt met het magazijn opnemen waarna ik terug gebeld zou worden! Dat terugbellen is nooit gebeurd.
Jammer dit!
Mischien toch je klanten wat serieuzer nemen!

Reactie LedKoning:

Beste heer van Duin,
Beste heer van Duin,
Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat uw bestelling niet op tijd geleverd is, en het contact met de klantenservice niet goed is verlopen. Dat is niet de service die u van ons mag verwachten en ik bied u hiervoor mijn excuses aan.
Siem
Team Klantenservice

Paul

Heel goede service. Er was een probleem met een ontvanger. Werd onmiddelijk opgelost. Prachtig.

Goede en snelle service.

Edwin Lelieveld/Autostad Leiden

Goed advies, snelle levering en goede kwaliteit

Ook goed telefonisch bereikbaar

Sander

Duidelijke website

beetje raar dat er verschillende domein namen zijn voor verschillende producten. Liever alles onder 1 dak

REX van den Broek

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit

Beste Blok

Zeer prettig communicatie en hulp op afstand

Service

Lastig om onderdelen te zoeken op de site, je moet som switchen naar een andere site (ledstripkoning en ledprofielkoning)

Beste De wit

Prima verkoper, goed geholpen bij vragen etc

Ik vond de communicatie wel prettig

3 bestellingen geplaatst en maar 1x de belofte voor .. besteld daags er op geleverd.
Dus ik zou de leveringsvoorwaarden belofte enigszins verruimen

Joost

Mooi product, als het hangt! Super mooie warm witte led strips besteld. Enige jammere is dat de montage een enorm gepriegel is als je het in delen wil ophangen, bijvoorbeeld in een hoek. De... Mooi product, als het hangt! Super mooie warm witte led strips besteld. Enige jammere is dat de montage een enorm gepriegel is als je het in delen wil ophangen, bijvoorbeeld in een hoek. De hoekverbindingen zonder solderen waren bijvoorbeeld geen doen. Hierover telefonisch contact gehad met het bedrijf en uiteindelijk snapten ze heel goed dat het niet te doen was dus uiteindelijk hebben ze dit super netjes opgelost door een nieuwe ledstrip te versturen inclusief soldeerset. Hele goede klantenservice wat dat betreft, al zou de info over montage iets beter mogen. Al met al wel een enorme aanrader want het eindresultaat is geweldig.

Veel aanbod, mooie producten

Meer info over montage

Beste De Ridder

Eerste keer een bestelling geplaatst

Grote keuze

Ledstrip was erg vuil dus voor montage volledig moeten poetsen. Geen connectiestuk tussen afstandsbediening en ledstrip. Nog apart gaan kopen