Zomer

Opzich prima spul alleen jammer dat de voeding zo belachelijk groot is, heb deze vervangen voor een compacte versie

Volledige site

Nico Pannegieter

De ervaring is een beetje dubbel. Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon maar uiteindelijk geen volledige hulp geboden. Hierdoor heb ik twee keer een aanvullende bestelling moeten plaatsen.

Duidelijke onderverdeling van de producten

Rode lettertjes dat iets zonder controller is of zonder kabeltje. Maak daar een actieve pop-up van. Lettertjes zijn toch te onopvallend.

stichting EYE

Het is jeugdhonk

zeer vriendelijk personeel ook toen de afstandsbediening niet deed werd er zonder problemen een nieuwe opgestuurd

ik zou het zo snel niet weten

Beste Verkade

Zeer goed

begrijpelijk voor gebruikers van elk niveau

feestdagen automatisch laten incalculeren bij de verzendtijd (zoals bijv. Pinksterdagen), wanneer de pakketbezorger vrijaf heeft. Dan kunt u uw levering binnen één dag jammer genoeg niet waarmaken.... feestdagen automatisch laten incalculeren bij de verzendtijd (zoals bijv. Pinksterdagen), wanneer de pakketbezorger vrijaf heeft. Dan kunt u uw levering binnen één dag jammer genoeg niet waarmaken. (Alle overige dagen wel, ga ik vanuit!)

Beste Delbecque

Tot nu toe verloopt alles goed

goede service

Mario

Zeer slechte ervaring. Pakje is ergens verloren geraakt bij verzending. Kan gebeuren, maar de service die daarop volgt is beneden alle peil. Na 2 mails en 10-tal facebook berichten laat men dit... Zeer slechte ervaring. Pakje is ergens verloren geraakt bij verzending. Kan gebeuren, maar de service die daarop volgt is beneden alle peil. Na 2 mails en 10-tal facebook berichten laat men dit rustig aanmodderen tot wanneer ik telefonisch zeer onsympathiek uit de hoek kom en vraag naar een onderzoek. Dan krijg ik te horen dat dit !10! dagen kan/mag duren vooraleer dit nog maar start!!! Kortom “vóór 19u besteld, morgen geleverd” is een grote grap. Ik zal mijn pakketje de eerste 2 weken niet zien. De manier waarop men dit dan opvangt is schrijnend. Had voorgesteld gewoon een nieuwe te verzenden en de oude te annuleren/retour te zetten maar dat kon niet. Moest ik eigenhandig 2e bestelling plaatsen (+betalen). Hebben ze het elders? Koop het dan ook elders ;).

Uitgebreid aanbod

Verzending, klantenservice na verkoop

Reactie LedKoning:

Geachte heer Mario,
Geachte heer Mario,
Bedankt voor uw review. Ik vind het vervelend om te lezen dat de verzending van uw bestelling niet vlekkeloos verlopen is. Excuses daarvoor. De service wat u omschrijft, is zeker niet de service wat wij graag willen bieden. Ik zie dat u een nazending heeft gekregen en hopelijk is dit naar wens verlopen. Ik wil u bedanken voor uw feedback.
Danielle
Team Klantenservice

Beste Cipolletti

Goede servo

Snel te bereiken

Ze hadden mij wet gegeven wat niet met mekaar werkt, maar hebben ze op gelost

Mijnheer

Zeer duidelijke uitleg en complete set, die direct te gebruiken was.

Handleiding

Beste Dehaen

Geen problemen doet wat het moet

Op tijd

Herder

Zeer snelle levering, maar na verdere vergelijking zeker niet de goedkoopste (vergeleken met Amazon)

Snelle levering, goede beschrijving, degelijke verzendverpakking

Prijzen