De Roos Johan

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Het is niet de eerste maal dat ik bij Ledstripkoning een bestelling plaats. Alles verloopt steeds vlot en correct. Ik maakte in het verleden gebruik... Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief. Het is niet de eerste maal dat ik bij Ledstripkoning een bestelling plaats. Alles verloopt steeds vlot en correct. Ik maakte in het verleden gebruik van de mail om een vraag te stellen en kreeg een uitgebreid goed antwoord. Vorige week gebruikte ik de chat waar ik ook zeer vriendelijk en doelgericht antwoord ontving. Vorige week stuurde ik een verkeerde bestelling (door mijn fout) terug, tot dus ver werd dit ook correct afgehandeld.

Vlot, vriendelijk en correct.

Beste van Roij

Top

levering

Beste Ampoorter

Perfect

Duidelijke uitleg van de producten op site

Nihil

Beste Schockaert

Zeer correct en betrouwbaar

Snelle reactie, vriendelijk

Janetta van Roekel

Geweldige service

De mensen van de helpdesk doen alle mogelijke moeite om een probleem op te lossen en denken mee om tot een oplossing te komen. Doen desnoods eerst onderzoek en sturen dan vervolgens een adapter die... De mensen van de helpdesk doen alle mogelijke moeite om een probleem op te lossen en denken mee om tot een oplossing te komen. Doen desnoods eerst onderzoek en sturen dan vervolgens een adapter die wél werkt.

Ga zo door

Beste pijnenburg

Top bedrijf

Mooie degelijke ledstrips voor het aquarium.

Beste Brander

Valt weinig over te zeggen goede service en super goeie producten. Ben er zeer tevreden over.

Je krijgt wat je besteld

Nvt