ASD | Aptilla Special Designs | F.M.J. Adang

Tijdens een bezoek aan de showroom ben ik uitstekend geholpen door een medewerker van LED-Koning Den Bosch. De bestelling via internet verliep eenduidig en gemakkelijk. De levering werd de volgende... Tijdens een bezoek aan de showroom ben ik uitstekend geholpen door een medewerker van LED-Koning Den Bosch. De bestelling via internet verliep eenduidig en gemakkelijk. De levering werd de volgende dag volgens plan thuisbezorgd. Na montage en installatie van de LED-strips, controller en voeding was het resultaat volledig naar verwachting.

De producten voldoen aan de door mij geuite wensen.

Precieze controle van de order items en duidelijke uitleg over de details.

Beste Hermans

Klasse

in alles goed meegedacht

Beste Zwartkruis

Goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering

Beste Martin

Snelle levering en goede service

Niet moeilijk doen over garantie, snelle levering en snel en vriendelijk contact.

Joost Baekelandt

Heel erg tevreden met mijn aankoop

Prijs kwaliteit

Jessica

Zeer goed geholpen door de klantenservice

Snelle reactie

Bommelé

Wat een geweldige strips, kwaliteit is echt top!

Zoals ik al zei is het product van goede kwaliteit, alles precies zoals was geschept in mijn verwachting. Handig dat op de website filmpjes staan ter demonstratie en daarnaast kan je vragen stellen... Zoals ik al zei is het product van goede kwaliteit, alles precies zoals was geschept in mijn verwachting. Handig dat op de website filmpjes staan ter demonstratie en daarnaast kan je vragen stellen als je ergens over twijfelt. Top service!

Beste Roesbeke

Alles goed verlopen

goed matriaal

Beste Spaans

Makkelijke website en heel snel geleverd 👍

Makkelijk te vestigen en een goede beschrijving van het product

Weet ik niet

DDC De Coninck