Chantal

Prima service

Snelle verzending en goed verpakt
Goed bereikbaar voor vragen over het product
Nette oplossing bij problemen
Snelle vervanging bij defect

Bij een defect product vele vragen moeten beantwoorden en diverse foto's sturen bij een kapot product om aan te tonen dat de ledstrip echt niet werkt. Maar daarna goed opgelost door snel een nieuwe... Bij een defect product vele vragen moeten beantwoorden en diverse foto's sturen bij een kapot product om aan te tonen dat de ledstrip echt niet werkt. Maar daarna goed opgelost door snel een nieuwe ledstrip op te sturen.

Beste Claes

Redelijk

goede ledstrip

Weing info te vinden over samenstelling van "complete set" bv geen info over transfo die erbij geleverd wordt (was een voor stopcontact dus niet geschikt voor inbouw)

Beste de Wit

Veel duur te duur voor wat je krijgt.

Kwaliteit producten en waar voor je geld.

Beste heer Bruiss

Betere beschrijving

Zezenia B.V.

Beste Berry van Ledstripkoning, jij hebt mij uitmuntend geholpen! Jij hebt voor mij de juiste bestelling gemaakt waardoor ik precies de juiste Led verlichting en accessoires binnen heb gekregen. Je... Beste Berry van Ledstripkoning, jij hebt mij uitmuntend geholpen! Jij hebt voor mij de juiste bestelling gemaakt waardoor ik precies de juiste Led verlichting en accessoires binnen heb gekregen. Je hebt de juiste oog voor de ruimte die verlicht moet worden. Wil je hierbij vriendelijk bedanken voor de service en klant vriendelijkheid. Als ik weer wat ledverlichting nodig heb dan weet ik je te vinden. Groetjes van een tevreden klant

Communicatie en bezorginf

Alain Van den Abbeele

Zeer snelle afhandeling en levering

zeer snelle afhandeling en levering

Beste Dekker

(Bewerkt)

Ik heb voor inbouw in een boekenkast 2 ledstrips besteld compleet met 4 zonedimmer en verdere benodigdheden. De medewerker beloofde me na telefonisch overleg een offerte te maken met alle voor het... Ik heb voor inbouw in een boekenkast 2 ledstrips besteld compleet met 4 zonedimmer en verdere benodigdheden. De medewerker beloofde me na telefonisch overleg een offerte te maken met alle voor het systeem benodigde zaken. Nadat er een paar manco's waren vastgesteld is dit door de medewerkers prima opgelost.

Spullen lijken van goede kwaliteit en werkten meteen goed.

Bij aflevering bleek dat een foute dimmer was geleverd. Ook was er slechts 1 led strip controller bij terwijl ik er 2 bleek nodig te hebben. De informatie op de website om de Ledstrip in te korten... Bij aflevering bleek dat een foute dimmer was geleverd. Ook was er slechts 1 led strip controller bij terwijl ik er 2 bleek nodig te hebben. De informatie op de website om de Ledstrip in te korten kan duidelijker. Ook stond er dat de dimmer aangemeld moet worden met 1 klik terwijl dit er 3 moeten zijn.

Beste Lambrechts

Snelle levering , goed product

M Sprenger

Heel erg fijn… ze konden mij precies uitleggen wat ik nodig had.

Klantvriendelijk

Monique

Perfecte ledstrip

What you see, is what you get!!