Beste M.Mastop

Snel geleverd en makkelijk besteld

Beste Dave Richardson

Uitstekend - het ontbreken van bepaalde onderdelen werd binnen twee dagen hersteld

...

Beste Pérez Fuentes

Zeer goede service, snel in levering

Klantenservice medewerker vakkundig, geen wachttijden, snelle levering

Frank Toolenaar

Ledstrip gekocht met koppelstuk met hulp van een chat. Dat koppelstuk bleek de verkeerde te zijn. De goede gekocht en Ledstripkoning beloofde de kosten voor de verkeerde terug te storten, wat nu (na... Ledstrip gekocht met koppelstuk met hulp van een chat. Dat koppelstuk bleek de verkeerde te zijn. De goede gekocht en Ledstripkoning beloofde de kosten voor de verkeerde terug te storten, wat nu (na een week) nog niet gebeurd is. De nieuwe kabel bleek makkelijk aan te sluiten, maar werkte niet: het tweede stuk ging niet branden. Uitgebreid contact gehad via e-mail en na vele pogingen is het opgelost.

Snelle reacties door behulpzame medewerkers.

Betere handleiding met duidelijke plaatjes hoe een verbinding gemaakt moet worden.

Beste Kampen

Supersnelle service, goed spul

Heldere productinformatie, supersnelle levering

Boterman

Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden ,ik had trapverlichting besteld met dimmer en bewegingssensoren ,eerst vond ik niet hoe ik de afstandsbediening moest koppelen van de dimmer ,dat hebben ze mooi... Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden ,ik had trapverlichting besteld met dimmer en bewegingssensoren ,eerst vond ik niet hoe ik de afstandsbediening moest koppelen van de dimmer ,dat hebben ze mooi uitgelegd ,toen bleek dat de sensoren niet werkten ,na het ontvangen van een stappenplan en mij zelfs opgebeld kwamen we tot de conclusie dat de hoofdkabel van de sensoren ergens defect was ,zonder aarzelen hebben ze een nieuwe opgezonden die ik al de dag nadien ontvangen had ....alles werkte toen naar behoren ,een top service !

Top service

Verhoeven

Snel en correct

mooie lampen

Winkel

Duidelijk wat je koopt en alles is snel en werkend geleverd.