Marc

(Bewerkt)

Levering kan stukken beter

Producten zijn goed.

De levering kan stukken beter. De eerste (en normaal gesproken enige) levering bevatte lang niet alle artikelen die ik besteld had, pas na in totaal 4 leveringen voor dezelfde bestelling heb ik... De levering kan stukken beter. De eerste (en normaal gesproken enige) levering bevatte lang niet alle artikelen die ik besteld had, pas na in totaal 4 leveringen voor dezelfde bestelling heb ik alles compleet.

Beste Muller

Had led verlengsnoeren gekocht. Moest het retour doen omdat DC niet pasten.

Bij Ledkoning hebben ze meegedacht welke snoeren zouden kunnen passen. Zij appen ook. Alsof je in de winkel staat te overleggen. Ik vond dat heel erg fijn. Ik had mijn betaling (incl bezorgkosten)... Bij Ledkoning hebben ze meegedacht welke snoeren zouden kunnen passen. Zij appen ook. Alsof je in de winkel staat te overleggen. Ik vond dat heel erg fijn. Ik had mijn betaling (incl bezorgkosten) vlot retour. Ruim een week. Hoefde er niet achteraan te bellen. Klantvriendelijke zaak.

Beste Koevoets

Leveren prima spul en is makkelijk te installeren.

Aansluit appendages zijn alleen in zwart beschikbaar.

Beste Klumpenhouwer

Duidelijke informatie

Goed informatie bij een vraag en

Beste Bakker

De markt is groot in de led wereld veel onduidelijk info in laage kwaliteit maar bij ledstripkoning is alles duidelijk en kwalitatief hoogwaardige producten

Overzichtelijk goede kwaliteit

Beste van der Maarel

Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk, verzorgd en kwalitatief goed product

verzorgd geleverd

van Bakel

Goede nette service met kennis van de producten

De producten zijn over het algemeen goed vindbaar

Beste Diseraad

Geweldig

Duidelijke omschrijving

Beste Bons

Goed materiaal en snelle levering

?

Beste Lempens