Nathaphon Sulimphumi

Goede producten met een goede technische ondersteuning

Live chat met medewerkers

Beste Wijnans

Prijs kwaliteit okay, helpdesk ondersteunt goed. Het zou fijn zijn als de website bij bestellen waarschuwt dat bepaalde producten niet samen gaan. Dat beperkt retouren, is duurzamer en beperkt extra... Prijs kwaliteit okay, helpdesk ondersteunt goed. Het zou fijn zijn als de website bij bestellen waarschuwt dat bepaalde producten niet samen gaan. Dat beperkt retouren, is duurzamer en beperkt extra kosten.

Prijs en helpdesk

Zie boven

Beste Groothuis

Prettig en proffessioneel

Goed bereikbaar voor vragen.

Beste Hooijmeijer

Prima service

Prijs, service

Producten kunnen degelijker

Beste Meijer

Prima, alleen verpakking moet beter

Omschrijvingen

Peter Bailliere

Positieve ervaring, zeer vlot, bij vragen bellen ze zelf om meer informatie

Opgebeld met vermelding dat ik 10m zou toegestuurd krijgen daar de 9m niet voorradig was, zelfde prijs

Beste Klingenberg

Snelle levring

Aansluit schema.

Beste Kolken

Beste Daphne

Goede kennis van de producten. De afstandsbediening van mijn ledstrips voor het aquarium werkte plots na een week niet meer, probleem voorgelegd en ik kreeg een email terug met een aantal uit te... Goede kennis van de producten. De afstandsbediening van mijn ledstrips voor het aquarium werkte plots na een week niet meer, probleem voorgelegd en ik kreeg een email terug met een aantal uit te voeren handelingen op de afstandsbediening. En jawel hoor geen problemen meer met de afstandsbediening.

Productkennis service

Beste heer Thijssen

Uitstekend.

Ze doen en meer wat ze zeggen.

Niets het is heel goed.