Nivell theatertechniek - Nico Vellinga

- Goede en mooie LED-strip.
- Slecht verpakt, te weinig opvulmiddel waardoor de doos tijdens het transport open gescheurd is en de artikelen klem zaten.
- Ik heb een LED-strip van 16 meter...
- Goede en mooie LED-strip.
- Ik heb een LED-strip van 16 meter besteld. Bij de productbeschrijving staat niet dat deze LED-strip uit twee delen van 8 meter is. Ook staat er niet bij dat er twee voedingen voor nodig zijn . Deze twee voedingen zijn wel geleverd.

Uitgebreid assortiment

Meer productinformatie en handleidingen

Ledstipkonong

Zeer slechte service!!! Nooit meer!!!!!

Beter te woord staat

Reactie LedKoning:

Ik vind het vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over LedKoning. Om uw review enige nuance mee te geven reageer ik hier graag op. Na melding van een defect hebben we u direct geholpen en... Ik vind het vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent over LedKoning. Om uw review enige nuance mee te geven reageer ik hier graag op. Na melding van een defect hebben we u direct geholpen en kosteloos een vervangend product toegestuurd. In het telefoongesprek dat op de vervanging volgde, heeft u meerdere van onze medewerkers onjuist bejegend. Als reactie daarop hebben we de koop ontbonden en het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald. Uw reactie daarop is het plaatsen van deze negatieve review. We zien in uw online profiel dat wij niet het eerste enige bedrijf zijn dat wordt geconfronteerd met deze handelswijze. Hopelijk wel de laatste.

Beste Jens

Top

Beste Van de Voorde

Alles tiptop in ordev

Goede site

Beste Beyaert

Super

Snelle levering en handleiding in Nederlands

Beste Wigleven

Zeer snel geleverd, in een degelijke verpakking

Duidelijk web site, en een zeer uitgebreide collectie op het gebied van led-verlichting. En leveren een super kwaliteit.

Van der Weg

Voldoet aan verwachting

Overzichtelijk, betrouwbaar en toegankelijk

EdR

Zeer tevreden

Goede beschrijving, pakket goed ontvangen

Ed de Ruijter

Telefonisch contact Uitstekend, medewerker die meedenkt

Meedenken met de klant

Ergocare