DORME BV

Eerste bestelling en zeer goed verlopen

Goede uitleg bij opvragen informatie

Beste De Meyer

Voorlopig goed

Hummel

Bestelling wordt probleemloos afgehandeld.

Vlotte levering. Correcte instructies bij producten.

Beste van der Meulen

Geweldig

Goed product. Zelfs in het weekend zelfde dag verzonden. Aanrader!

Mat Mersel

Fijne zaak. Mooie duidelijke website, groot assortiment redelijke prijzen en snel geleverd.

Meegestuurde gebruiksaanwijzingen. Top hoor!

Beste Jager

Goede ervaring

Terugbetalingen retour gezonden goederen

Beste van Eijzeren

Duidelijke webshop, overzichtelijk wat de opties zijn

Als er staat dat er tot 18:00 gechat kan worden, en er om 17:45 een bericht wordt verstuurd, vindt ik dat er nog wel gereageerd moet worden op deze dag. En niet pas een halve werkdag later. Zet dan... Als er staat dat er tot 18:00 gechat kan worden, en er om 17:45 een bericht wordt verstuurd, vindt ik dat er nog wel gereageerd moet worden op deze dag. En niet pas een halve werkdag later. Zet dan op dat je tot 17:00 bereikbaar zijn.

Robert

Snelle levering, goede kwaliteit LED‘s, snelle reactie indien je vragen hebt.

Snelle levering, goede kwaliteit LED‘s, snelle reactie indien je vragen hebt.

Beste Schulz

Zeer goed

Zeer goed advies

Janssen

Duidelijke overzichtelijke website met een eenvoudig bestelproces. De levering ongekend snel. 22:30 uur besteld en evengoed de volgende dag in huis. Dat zie je ondanks de beloftes niet vaak! Retour... Duidelijke overzichtelijke website met een eenvoudig bestelproces. De levering ongekend snel. 22:30 uur besteld en evengoed de volgende dag in huis. Dat zie je ondanks de beloftes niet vaak! Retour proces is even afwachten maar ik zou er vreemd van opkijken als daar nog iets geks gebeurd. Ik zou er zonder twijfel weer bestellen.

Duidelijke en overzichtelijke product informatie, snelle levering. Snelle reacties op de chat.