FN

Snelle levering en uitstekende klantenservice.

De klantenservice is fantastisch. Ik heb met meerdere medewerkers contact gehad en ze zijn supervriendelijk, hulpvaardig en hebben veel kennis van zaken. Toen mijn probleem te ingewikkeld werd voor... De klantenservice is fantastisch. Ik heb met meerdere medewerkers contact gehad en ze zijn supervriendelijk, hulpvaardig en hebben veel kennis van zaken. Toen mijn probleem te ingewikkeld werd voor de chat werd ik zelfs teruggebeld.
De website is overzichtelijk. Als je eenmaal de juiste kleur ledstrip hebt gekozen dan krijg je ook het aansluitmateriaal te zien dat bij deze strips hoort.

Ik had graag van te voeren geweten dat een ledstrip van 6m uit een stuk van 5m en een stuk van 1m bestond.
Hetzelfde geld voor het profiel. Ik kwam er te laat achter dat in een smal profiel geen aansluitstekkers passen.

Oompie Henk

Dramatisch

Bijna niks

Beter info op de site over (bijbehorende) producten. Beter klantenservice en beter afspraken nakomen. Duidelijker retour methode.

Reactie LedKoning:

Goedendag,
Ik vind het vervelend om te zien dat u uw bestelling bij ons niet als prettig heeft ervaren. Ik heb direct met u mee gekeken naar uw specifieke bestelling en zie dat er inderdaad is gekozen voor een losse ledstrip waar mogelijk wat verwarring over is ontstaan. Hierbij worden namelijk inderdaad geen verdere materialen geleverd om de ledstrip aan te sluiten of te kunnen bedienen.
Inmiddels zie ik dat u uw bestelling heeft geretourneerd en deze volledig is gecrediteerd. Mocht ik echter toch nog iets voor u kunnen betekenen, dan zou ik graag met u in contact komen.
Laura

Wim Evegroen

Wat een ongelofelijk slecht bedrijf met een ongelofelijk slechte service en incapabel personeel. Presteren het om bij 1 bestelling 5 items te vergeten. Daarna gemaild en diverse keren gebeld, maar... Wat een ongelofelijk slecht bedrijf met een ongelofelijk slechte service en incapabel personeel. Presteren het om bij 1 bestelling 5 items te vergeten. Daarna gemaild en diverse keren gebeld, maar dan wordt gewoon glashard vergeten het tijdig op te sturen. Dat is erg fijn als je een afspraak met een electricien hebt staan om de aansluiting te verzorgen. Vandaag krijg ik eindelijk de spullen binnen en is gewoon het verkeerde materiaal opgestuurd. Is blijkbaar erg lastig voor Bart om zijn mooie beloften waar te maken. Hij ging er zelf achteraan en er persoonlijk voor zorgen dat het goed zou komen. Echt fantastisch op deze manier de afspraak met de electricien kan weer worden afgezegd en werkzaamheden hierna lopen ook in het honderd.

Vlotte babbel, maar helaas wordt het niet waargemaakt

Controle, service, klantvriendelijkheid en check of het personeel dat wordt aangenomen kan nadenken en lezen

Reactie LedKoning:

Goedendag,
Ik vind het vervelend om te lezen dat er verschillende dingen fout lijken te zijn gelopen bij uw bestelling. Ik heb hierover telefonisch contact met u gehad. Echter had u momenteel alle benodigde producten ontvangen en de installatie geplaatst waardoor ik op dit moment niets meer voor u kon betekenen om dit alsnog op een prettige manier af te ronden. Wel zal ik zoals telefonisch besproken tegemoet komen in de zelf nabestelde extra montage materialen. Ik wil ook mijn oprechte excuses aanbieden voor het verloop van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de manier hoe wij met bestellingen/leveringen om willen gaan. Echter hoop ik u in de toekomst te kunnen laten zien dat wij van dit soort momenten leren en over het algemeen de bestellingen zonder problemen verlopen.
Laura

Versluijs

Prima uitleg en advies

Duidelijk

Handleidingen ook digitaal sturen

Beste van de Water

Prima juiste info en snel geleverd

Website duidelijk

Nvt

Domien Van Gestel

Correcte en snelle levering. Duidelijke website.

Netjes en stevig ingepakt. Product in uitstekende staat toegekomen.

T. Biezen

Goed verpakt, snelle levering

Goede klantenservice, top ledstrips

Beste Goeminne Luc

Dag 1 besteld en op dag 2 had de postbode al aan de deur afgeleverd. Top Service. Niks plezanter dan online shoppen en een super snelle levering te krijgen. Toppie voor mij.

Enorme keus, goede kwaliteit, super snelle levering.
En ook mijn complimenten aan Post NL. Altijd snel en geleverd met de glimlach. Was vroeger anders hoor.

Ik zou het niet weten, zeg jij het maar.
Zeker houden zo.

Beste deconinck

Vlotte leveringen en bereikbaar voor uitleg en vragen

Goeie uitleg over de aansluitingen

Fred

Informatie