Bregieta

Ze hebben mijn onzekerheid weggenomen door goed klantenservice en uitleg op de website

Je ziet op de website dat ze het gesprek met de klant aangaan. Dat trok mij over de streep. Ik heb ook 2x gebeld voor uitleg, steeds keurig geholpen. Het zijn geen neurdies maar mensen die je gewoon... Je ziet op de website dat ze het gesprek met de klant aangaan. Dat trok mij over de streep. Ik heb ook 2x gebeld voor uitleg, steeds keurig geholpen. Het zijn geen neurdies maar mensen die je gewoon kunt begrijpen. De leveringen zijn stipt.

Verstraete

Goede site

Goede site - snelle levering

Anneke

Prima bedrijf en snelle service ook als het fout gaat

Snelle levering en oplossingen als er iets niet goed is

Niks ga zo door in 2024

Bert

Zeer goede service en zeer behulpzaam als er iets niet duidelijk is.

Service uitmuntend

Norooze

Kwalitait

Losse verkop voor streps ,

Santantonio

PERFECT! Alles tip top in orde en heel snel geleverd.

Alles

Vandenheede John

Heel positief over Ledstripkoning

Goede kwaliteit goede service ,vijf jaar garantie voor ledstrips voor achter de TV. niemand doet beter. Het resultaat is een verbluffende mooi uitstraling achter de TV. Ben er heel tevreden over .... Goede kwaliteit goede service ,vijf jaar garantie voor ledstrips voor achter de TV. niemand doet beter. Het resultaat is een verbluffende mooi uitstraling achter de TV. Ben er heel tevreden over . Zeker niet twijfelen.
Vandenheede john

zie er geen

Visser

Betrouwbaar, service gericht bedrijf. Top

Alles netjes afgehandeld en prima ondersteuning. Koop hier nog een paar strips.

Geen. Ga zo door.👍

benschop

Een van de weinige bedrijven die in staat is zo vlot te leveren als wordt beloofd. Complimenten.

Heldere uitleg betreft de artikelen

van den Akker

Echt heel goed geholpen . Ze dachten goed met me mee. En het eind resultaat mag er zijn

Telefonisch contact