Van Essen

Fantastisch advies zelfs telefonisch

Goed advies snelle levering

Kamphuis

Product info op website moet beter.

Betere omschrijving bij product. Daar waar stond: lente 4 meter krijg je 4x1 meter. Dat viel ons tegen.

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat u graag duidelijkheid wenst te ontvangen betreft de lengte van onze profielen. Hierbij wil ik toelichten dat al onze profielen langer dan 1 meter... Bedankt voor uw review! Ik kan me voorstellen dat u graag duidelijkheid wenst te ontvangen betreft de lengte van onze profielen. Hierbij wil ik toelichten dat al onze profielen langer dan 1 meter standaard geleverd worden in delen van 1 meter. Dit wordt ook vermeld op de desbetreffende productpagina´s. De profielen kunt u uiteraard wel strak tegen elkaar aan monteren d.m.v. de meegeleverde clips en beugels.

Beentjes

Goede ervaring met de Ledstripkoning.👍

Keurig en snel thuis geleverd. 👍

Geen.

Bouman

Super bedrijf, goede informatie over producten en aansluitingen

Goede informatie over de producten

Ellen

Zeer goede klantenservice, behulpzaam, vriendelijk. Snelle levering, uitgebreid gamma. Ik vroeg advies per mail en had na een halve dag antwoord, mét de gevraagde producten klaargezet in... Zeer goede klantenservice, behulpzaam, vriendelijk. Snelle levering, uitgebreid gamma. Ik vroeg advies per mail en had na een halve dag antwoord, mét de gevraagde producten klaargezet in winkelmandje met link in mail. Wat handig! Iets wisselen in winkelmandje was op minder dan 5 minuten in orde. Vragen over producten op de site worden ook redelijk snel beantwoord.

Je vindt er ongeveer alles en aan goede prijs.

Handleidingen. Petieterig klein geschreven. Misschien pdf-versie online?

hoornaert

Zeer behulpzaam en correct. Goeie service!

Service en vriendelijkheid

Feenstra

Middelmatig

Tijdige reactie van Support

Levering van de producten op de aangegeven tijd

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! De verwachting is inderdaad dat u de bestelling de volgende dag gaat ontvangen wanneer u deze voor 23:45 uur besteld. In uw situatie hadden wij de bestelde artikelen helaas... Bedankt voor uw review! De verwachting is inderdaad dat u de bestelling de volgende dag gaat ontvangen wanneer u deze voor 23:45 uur besteld. In uw situatie hadden wij de bestelde artikelen helaas niet op voorraad aangetroffen. Wij hebben alles op alles gezet om de bestelde artikelen zo snel mogelijk op voorraad te krijgen en te versturen. De bestelling heeft u inmiddels in ontvangst mogen nemen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn waarbij ik u kan helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Theunissen

Altijd goede service en kwaliteit materiaal!!

Ik had een foutje gemaakt bij bestellen en na een berichtje prima geholpen!

Vanderdonckt

Tevreden klant

Goed product

Schoemaker

Waardeloze service!

Om de pot heen draaien

Mensen met kennis aanwerven

Reactie LedKoning:

Omdat wij ons inzetten voor een hoogwaardige service en u deze niet op de gewenste wijze heeft ervaren, hebben wij contact met u opgenomen en verschillende oplossingen aangedragen. Wij hebben u... Omdat wij ons inzetten voor een hoogwaardige service en u deze niet op de gewenste wijze heeft ervaren, hebben wij contact met u opgenomen en verschillende oplossingen aangedragen. Wij hebben u vervangende producten toegestuurd en voorgesteld om intern een grondig onderzoek uit te voeren naar wat er precies is misgegaan. Helaas heeft u ervoor gekozen om niet aan dit onderzoek mee te werken en bent u van mening dat wij u niet de juiste service bieden. Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Ondanks onze inspanningen om tot een passende oplossing te komen, lijken wij hierin niet tot overeenstemming te kunnen komen. Daarom hebben wij besloten om u de verdere aankopen terug te storten.
Wij betreuren het dat wij niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en hopen dat u in de toekomst wel de gewenste service zult ervaren.