Jan van Rooijen

Vriendelijk en deskundig geholpen

Duidelijke website

Niet

Bos Hout

Bij contact goede uitleg…
Product prachtig..!!
Hoef iig niet meer naar een andere ledstrip leverancier op zoek. !! 👌🏻

Snel gereageerd op vragen per mail.

🤷🏼

Valk

Slecht. Bestelling was snel...product werkt niet na behoren. Extra kabels bij besteld,die ik nodig had en die er niet bij zaten. En werkt nog steeds niet na behoren. Word niet of nauwelijks... Slecht. Bestelling was snel...product werkt niet na behoren. Extra kabels bij besteld,die ik nodig had en die er niet bij zaten. En werkt nog steeds niet na behoren. Word niet of nauwelijks gereageerd en of weg gewuifd van dat ik ergens anders moet zijn voor de problemen. Vroeg ik toch om advies,werd er gezegd dat ik ergens anders moet zijn(ledchampion)....nou ledchampion is helemaal kansloos want die reageren nergens op. Dus 120 euro armer met iets wat niet goed werkt en ik al een maand mee bezig ben. Dus gewoon een kut bedrijf.

Niet

Alles

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Wij hebben contact met u opgenomen en hebben wij een passende oplossing aangedragen. Hier hebben wij helaas geen reactie meer op mogen ontvangen. Het staat u uiteraard vrij... Bedankt voor uw review! Wij hebben contact met u opgenomen en hebben wij een passende oplossing aangedragen. Hier hebben wij helaas geen reactie meer op mogen ontvangen. Het staat u uiteraard vrij om hier alsnog op te reageren. Wij staan dan graag voor u klaar!

Wijmans

Geen probleem goede service

Snel

Avond levering was geen avond levering

postma

Prima product

kwalietijd

nvt

RVS

Start was een beetje moeilijk maar erna alles top in orde

Veel op stock

Stock actueler maken zodat deze op voorhand geweten is door de klant

Schoenmakers

Goed bereikbare klantenservice maar slechte afhandeling. Incompetente medewerkers.

Goed bereikbare klantenservice

Zorg voor een goede en snelle oplossing voor problemen

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Er is contact met u opgenomen zodat we samen de situatie kunnen doorspreken, aangezien het bij ons niet bekend is wat er exact aan de hand is. Hier heeft u tot op heden nog... Bedankt voor uw review! Er is contact met u opgenomen zodat we samen de situatie kunnen doorspreken, aangezien het bij ons niet bekend is wat er exact aan de hand is. Hier heeft u tot op heden nog niet op gereageerd. Ik wil u vragen om hier alsnog op te reageren, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Hertveldt

Snel geleverd en alles in orde

Blom

Top