Migaleddu

Zeer tevreden over de communicatie.
7 m led niet te verkrijgen en 8 m in de plaats gekregen. Vandaag mijn verlichting laten plaatsen en op dit moment zeer tevreden.

Communicatie was super.

Verwijderen van afwezige producten

Kuiper

Eenvoudig te beatellen

Tolhuisen

Top

Goede service

Karweien Luyten

Alles weerom perfect volgens afspraak verlopen

alles verloopt perfect!

Lemoyne

(Bewerkt)

Niet te best bestel 8meter en krijg maar 2 meter afscherming en 8 meter profiel 2x

snelle bediening

Reactie LedKoning:

Hartelijk dank voor het delen van je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.
We willen je laten weten dat we jouw opmerkingen serieus nemen en...
We willen je laten weten dat we jouw opmerkingen serieus nemen en direct actie hebben ondernomen. We hebben contact met je opgenomen om de kwestie verder te bespreken en om te zorgen dat we eventuele zorgen of problemen kunnen oplossen.
Jouw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met onze dienstverlening. We stellen je geduld en begrip zeer op prijs terwijl we eraan werken om de zaken recht te zetten.
Mocht je nog verdere vragen hebben of als er iets is dat je met ons wilt bespreken, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. We staan klaar om naar je te luisteren en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent.

Jansen

Goede serviceverlening

Degelijk product en deskundigheid

Nvt

van der Meij

Goede Service

bezorging volgens afspraak

Verbeek

Ledverlichting besteld bij Ledkoning. zeer tevreden met de service, led was te hoog retour gestuurd en netjes geld terug gestort. juiste besteld.

Service medewerkers zeer vriendelijk en meedenkend.

Jeroen De Backer

Schitterend!

Heel fijn om via de chat meteen verder geholpen te worden.

PostNL blijft echt een aandachtspunt naar leveringen toe hier in België. Veranderd niets aan jullie service want die is sowieso top!

Heijne

Top ! Heel fijn geholpen aan de telefoon met mijn probleem oplossen

goede info door vakkundig personeel, hele snelle levering

none !