Huysmans

Fijne, directe, to the point communicatie

Vriendelijke communicatie

Kan er geen opnoemen

Bont

Goede service, snel antwoord op vragen

Chat met medewerker

Configureren wordt niet door een applicatie ondersteund dus is wel puzzelen welk materiaal je precies nodig hebt

de Witte

Bijzonder prettig.

Prima service. En goed telefonisch bereikbaar.

Hout & Detail

Goed en vriendelijke service

Klantgericht en behulpzaam

Sijtsma

Goed maar product voldoet niet aan verwachting

Goed led strip maar het verbinden van led strips werkt echt niet

Meer keuze in hoeken

mr worldwide

Goed tot vrij goed, hoewel het advies en de levering meer secuur hadden gekund.

snelheid en informatie op de website

Als men advies geeft over het hoe en wat van het aansluiten van ledstrips, de benodigdheden etc. Let dan beter op de praktische uitvoerbaarheid. Ik zat nu met de verkeerde kabels (die waren mij... Als men advies geeft over het hoe en wat van het aansluiten van ledstrips, de benodigdheden etc. Let dan beter op de praktische uitvoerbaarheid. Ik zat nu met de verkeerde kabels (die waren mij geadviseerd) en daar kom ik dan pas achter als ik het aan probeer te sluiten.
Daarnaast ontbrak er een onderdeel bij een van mijn bestellingen. Waar ik dan weer 4 dagen op moest wachten, omdat het weekend er tussen zat en het per brievenbuspost ging. Dat had door secuur inpakken voorkomen kunnen worden.

Spitters

We waren op zoek naar ledverlichting dat direct geleverd kon worden. En deze vonden we online en fysieke showroom en dichtbij. Duidelijke uitleg.
Nadeeltje dat wat je wilt, niet meegenomen kan...
Nadeeltje dat wat je wilt, niet meegenomen kan worden. Bezorging per post de volgende dag, mits De bezorgdienst meewerkt.

Duidelijkheid. Fysieke winkel waar je terecht kunt voor uitleg.

Bij showroom ook een voorraad van de populairste artikelen

Narloch

Snele montage

Kwaliteit

De Bruyne

Ik heb goed advies ontvangen en duidelijke antwoorden gekregen.

Groot aanbod. Vlugge feedback op vragen.

1 persoon per client... ik had 4 verschillende contacten, wat vlot communiceren moeilijk maakt.

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Ik begrijp dat u graag één contactpersoon wenst wanneer u onze klantenservice contacteert. Ons systeem zorgt er al voor dat uw mailcontact bij dezelfde persoon terecht komt.... Bedankt voor uw review! Ik begrijp dat u graag één contactpersoon wenst wanneer u onze klantenservice contacteert. Ons systeem zorgt er al voor dat uw mailcontact bij dezelfde persoon terecht komt. Als deze desbetreffende medewerker afwezig is, wordt dit automatisch opgepakt door een andere collega op de klantenservice zodat uw mail wel binnen 24 uur beantwoord wordt. Op deze manier zorgen wij er voor dat uw vraag zo snel mogelijk op de correcte wijze beantwoord wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, neem dan gerust opnieuw contact met ons op!

Buijsman

Ik was nog wat vergeten te bestellen, hierover gebeld en het werd meteen bij de bestelling gevoegd. omdat het om een heel klein artikel ging hebben ze daar niets voor gerekend.
Prima service.

Goed bereikbaar en goede service.

Geen.