Holsbeek

Zeer gemakkelijk te plaatsen

sterk warm licht

Provost

FANTASTISCH

goede service en ultrasnelle levering

kan niet beter

Rowdy

Superservice

snel probleem opgelost

Van Sante Kurt

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd alles correct en snel geleverd.

Zeer snelle levering en heel veel keus. Zijn ook snel om te antwoorden als je een vraag hebt.

Ik zou het niet weten wat er nog verbeterd kan worden alles is top.

Hugens

Snelle en goede levering, veel aanbod

Veel aanbod

Nely

Meedenkend, vriendelijk en kwalitatief zeer goed. Aanrader!

Zeer vriendelijke klantenservice, denken vrijblijvend mee en geven aanbod op maat. Scherpe prijzen en 24u levering. Zichtbaar kwaliteitsproducten!

Van Bodegom

De trap verlichting led doet het nog niet goed. Ik ben aan het bellen.open dat het opgelost word

Het werk nog niet.

Nog afwachten

Van Hemert

Trapverlichting met sensors gekocht. Echt top product. Makkelijk aan te sluiten duidelijke info. Was alleen bang voor de hechting van de plakstrips dus die heb ik voor de zekerheid aangepast.

Goede duidelijke info

Nvt

Decker

Redelijk

Snelle lvering

Als je 3 meter lengte profielen koopt en je ontvangt 3 losse meter lengtes dan gaat er iets mis. Een klant bestelt met een reden een 3 meter lengte

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review. Al onze profielen leveren wij in delen van 1 meter. Dit wordt ook zo vermeld op de productpagina van de profielen. Mocht u de profielen niet kunnen gebruiken in deze lengtes,... Bedankt voor uw review. Al onze profielen leveren wij in delen van 1 meter. Dit wordt ook zo vermeld op de productpagina van de profielen. Mocht u de profielen niet kunnen gebruiken in deze lengtes, is het uiteraard mogelijk om deze te retourneren.

koens

Duidelijke website, dus snel kunnen besluiten, daarna snelle levering

duidelijke beschrijving in goede verpakking