Brouwer

Snel een reactie

snelle reactie op mijn vragen

?

Mulders

Snelle levering, prima prijs, goede kwaliteit product

Chat werkt prima!

Beter zoekmogelijkheid op montage tips 7 tricks

de Roy van Zuydewijn

Hele snelle levering, prima product.

Snelle levering, concurrerende prijzen.

Kobus

Goed assortiment vriendelijk personeel

Goede beschrijving, goede prijs , snelle levering en snelle hulp bij vragen

Wennink

Goed, zeer handige en goede producten. Zelf connectors voor ledstrips besteld, al meerdere keren. Top bedrijf!

Snelle verzending, goed omschrijving van producten en goed retour beleid.

Niet

jacobs

Goede producten

grote keuze, snelle levering

betere hulp bij problemen gewenst

Reactie LedKoning:

Bedankt voor uw review! Wij hebben samen inmiddels contact gehad betreft uw probleem. Hierin is door ons aangegeven om foto´s te versturen van het defect, zodat wij dit uiteraard voor u kunnen... Bedankt voor uw review! Wij hebben samen inmiddels contact gehad betreft uw probleem. Hierin is door ons aangegeven om foto´s te versturen van het defect, zodat wij dit uiteraard voor u kunnen oplossen. Wij streven ernaar om een probleem in één keer goed op te lossen, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van de verlichting. Ik wil u daarom vragen om de foto´s alsnog naar ons toe te sturen.

Den Elzen

Goede klantenservice en snelle levering

Goede service

Beschrijving keuzes (en wat is standaard) en en details product

George M. Ammerlaan

Uitstekende service en ondersteuning

Producten zijn goed verpakt en instructies zijn vrijwel altijd duidelijk. Uitstekende en snelle telefonische en schriftelijke service.

Het is voor 'amateurs' die zelf lichtsnoeren willen koppelen erg moeilijk om dit succesvol te doen. Vooral als deze zijn voorzien van een siliconen laag. De beschikbare koppelingen werken dan alleen... Het is voor 'amateurs' die zelf lichtsnoeren willen koppelen erg moeilijk om dit succesvol te doen. Vooral als deze zijn voorzien van een siliconen laag. De beschikbare koppelingen werken dan alleen als na grote precisie de koperen geleidingstrips met elkaar verbonden kunnen worden en dan nog is de koppeling zwak.
In eerste zending waren niet alle strips van hetzelfde type. Een vervangende strip moest worden aangevraagd.

Jaba Entertainment

Ben zeer tevreden

Snelle en grote leveringen zijn geen probleem 😉

Vermeiren kristof

Vlot en overzichtelijk

Duidelijk en transparent en goede chatservice met het juiste advies