Koelewijn

Alles keurig ingemeten en volgens afspraak geleverd!

ziet er allemaal kéurig uit voor niet teveel geld!

Wieger

Mooie producten, vriendelijk personeel

Overzichtelijk, mooie/herkenbare huisstijl

Voeg op jullie website uitgebreidere gebruiksaanwijzingen van producten toe. Voor het koppelen van het Touch wandpaneel draadloos 8-zone vond ik dit namelijk vrij onduidelijk (met de beknopte uitleg... Voeg op jullie website uitgebreidere gebruiksaanwijzingen van producten toe. Voor het koppelen van het Touch wandpaneel draadloos 8-zone vond ik dit namelijk vrij onduidelijk (met de beknopte uitleg die bijgevoegd was).

Claerhout

Een heel betrouwbare webshop.

Van bestelling tot levering alles prima in orde, ook vragen via whatsapp werden snel en vriendelijk beantwoord.

Niks

Courtois

Eenvoudige RGB strip gekocht met remote en controllers zijn niet te connecteren met remote! Alles na 3u heen en weer sturen mogen terugsturen en ontvangen na een week weer dezelfde combo terug met... Eenvoudige RGB strip gekocht met remote en controllers zijn niet te connecteren met remote! Alles na 3u heen en weer sturen mogen terugsturen en ontvangen na een week weer dezelfde combo terug met als resultaat dat nog steeds niets werkt!
Ondertussen zijn we een maand verder en werkt niets! Zeer teleurgesteld!

Iets goedkoper dan anderen

Productkennis!

Reactie LedKoning:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review.
Goedemorgen,
Bedankt voor uw review.
Wij hebben mailcontact gehad over uw situatie. Ook hebben wij de producten voor u kunnen koppelen en weer naar u terug kunnen sturen zodat u de verlichting kunt gebruiken.
Mochten wij voor u in de toekomst iets kunnen betekenen staan wij zeker voor u klaar.

D'hondt

Eerste aankoop goed verlopen.

Stipte en correcte levering van kwalitatief zeer goed materiaal.

Hup

Top service, gelijk antwoord via whatsapp. Je geeft door wat je zoekt, je krijgt een paar vragen wat je wilt. Ze maken een winkelmandje klaar zodat je zelf alleen op afrekenen kan drukken. Top voor... Top service, gelijk antwoord via whatsapp. Je geeft door wat je zoekt, je krijgt een paar vragen wat je wilt. Ze maken een winkelmandje klaar zodat je zelf alleen op afrekenen kan drukken. Top voor iemand die niet technisch is zoals mij.

Makkelijke installatie

Robert van den Broek

Snel en accuraat

Wat moet ik zeggen. Het is gewoon goed

Beugels

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Arne

Steeds correct en aanspreekbaar.

Kwaliteitsvol materiaal

Crappé luc

Perfecte levering bestelde goederen. Een defect zonnepaneel oplaadbare led-lampen werd, binnen de garantie voorwaarden, probleemloos opgelost en vervangen. Een grote pluim en zeker uitnodigend om... Perfecte levering bestelde goederen. Een defect zonnepaneel oplaadbare led-lampen werd, binnen de garantie voorwaarden, probleemloos opgelost en vervangen. Een grote pluim en zeker uitnodigend om in de toekomst bij ledstripkoning tuinverlichting te bestellen

Correcte levering. Garantie beloftes worden 100% uitgevoerd